Hány hetesen terhesen ülhetek repülőre? Angliában élek, kb 29 hetes terhes leszek amikor hazatudok menni családlátogatásra. Szeretnék otthon tölteni 1 hónapot. Ami azt jelenti h olyan 33 hetes lennék amikor ujra repülőre kellene ülnöm.
ha nincs semmi problemad, nyugodtan repulhetsz! en 27 hetesen mentem es 29 hetesen jottem vissza. elotte termeszetesen be kell szerezned orvosi igazolast, hogy semmi akadalya annak, hogy felvegyen a legitarsasag a gepre! enelkul a te korodban mar nem utazhatsz egyik tarsasaggal sem!
jo utat es boldog babavarast!
jo tanacs: ha van ra modod menjel el agy 4d-s babamozira otthon(osszesen 40-50 font korul van) angliaban ennyiert rad sem neznek! raadasul pont jo idoben is lennel hozza!
elso valaszolo vagyok, en is wizz air-rel utaztam. ezt onnan masoltam be neked!
Állapotos nők
A várandós nők a terhesség 34. hetéig utazhatnak, szállításukat ezt követően megtagadjuk. A Wizz Air kimondottan javasolja, hogy a terhességük 28. hetét betöltött nők kérjék ki orvos véleményét az utazás előtt. A Wizz Air nem vállal felelősséget a várandós nők és/vagy magzatuk légi utazás során vagy annak következtében beálló egészségkárosodásáért
meg annyit, tolem oda is vissza is kertek az orvosi igazolast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!