Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok és...

20 hetes kismama vagyok és egyáltalán nem ég a gyomrom. Az egyik ismerősöm azt mondja, hogy kopasz lesz a kisbabám. Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ez is egy babona. Akkor az én babámank rögtön fodrásszal kell kezdenie :)! Az én gyomrom meg nagyon és savam is rengeteg néha. De azért örülnék ha hajas baba lenne :)!
2009. ápr. 22. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kevés haja lesz akkor sem azért lesz mert nem égett a gyomrod. A terhesség alatt éghet a gyomor sav problémák miatt illetve később majd amikor a növekvő méh nyomja a gyomrodat. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a terhesség mindenképpen sav problémát okozzon. A gyomrodat majd csak egy kicsit később nyomja igazán, tehát bőven éghet még a gyomrod ezután.
2009. ápr. 22. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
ez hülyeségh.a kislányommal soha nem égett a gyomrom,savam sem volt,és 5 cm hosszu hajjal született.
2009. ápr. 22. 10:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom! Nem törvényszerű egyáltalán. Majd meglátjuk, ha megszületik :)
2009. ápr. 22. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:

szia!

Engem azzal "ijesztgettek", hogy majd ahogy nől a baba , szorítja majd a hasam , és jön vissza majd a kaja (bocsesz...)meg komoly problémáim lesznek az evéssel...és égni is fog , főleg ha hajasbaba....

Hát , gondoltam ezidáig se volt gondom a gyomrommal, miért most kellene? Amikor mondtam későbbb , hogy semmi "tünetem" nincs , akkor meg jött a "dejó neked..." :)

És a vicces, hogy az ultrahangképén sötétedik valami a fejecskéjén. úgy sejtem , hogy hajacska.....:))

35 hetes kismami

2009. ápr. 22. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez csak babona!

Amúgy meg 20 hetesen nekem még nem is égett a gyomrom,csak később kezdődött,kb 25 hetesen, úgyhogy még nem maradtál le semmiről :)

2009. ápr. 22. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Babona:)

Engem is azzal szekált anyukám, hogy biztos kopasz lesz, mert nem ég a gyomrom. Később apu is kérdezgette, hogy kopasz lesz?

Na, amikor megszületett, az volt az első, amit felkiáltottam, hogy VAN HAJA :)

És szép sötét dús hosszú haja volt a kisfiamnak:)

Mára már kiszőkült és többször levágtuk neki.

2009. ápr. 22. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Akár babona, akár nem, nekem bejött! Nem győztem enni a Renni-t terhesség alatt, és olyan hosszú hajjal született a kislányom, hogy hátul rálógott a ruhájára. Most 4 hetes, és iszonyatosan hullik neki, tele van a sapkája, a feje alatt a pelenka, én meg sajnálom, mert olyan szép volt neki! Ilyen szempontból jobb ha kopaszon születik, mert akkor az első haja már tuti nem hullik ki, és a kopasz babák is tündériek, ne aggódj ez miatt!

2009. ápr. 22. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:

szia!

20hetesen meg nekem sem egett a gyomrom.kb a 26-27.heten kezdödött.de nem mindig szokott egni.1hetig semmi,aztän 2-3napig tök rossz,aztän megint semmi.nem tudom miert van igy...mindegy.az a lenyeg,hogy semmi köze nincs ahhoz,hogy van-e haja a babädnak,vagy nincs... :) 32hetes pocakos

2009. ápr. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!