20 hetes kismama vagyok és egyáltalán nem ég a gyomrom. Az egyik ismerősöm azt mondja, hogy kopasz lesz a kisbabám. Igaz lehet ez?
szia!
Engem azzal "ijesztgettek", hogy majd ahogy nől a baba , szorítja majd a hasam , és jön vissza majd a kaja (bocsesz...)meg komoly problémáim lesznek az evéssel...és égni is fog , főleg ha hajasbaba....
Hát , gondoltam ezidáig se volt gondom a gyomrommal, miért most kellene? Amikor mondtam későbbb , hogy semmi "tünetem" nincs , akkor meg jött a "dejó neked..." :)
És a vicces, hogy az ultrahangképén sötétedik valami a fejecskéjén. úgy sejtem , hogy hajacska.....:))
35 hetes kismami
Ez csak babona!
Amúgy meg 20 hetesen nekem még nem is égett a gyomrom,csak később kezdődött,kb 25 hetesen, úgyhogy még nem maradtál le semmiről :)
Szia!
Babona:)
Engem is azzal szekált anyukám, hogy biztos kopasz lesz, mert nem ég a gyomrom. Később apu is kérdezgette, hogy kopasz lesz?
Na, amikor megszületett, az volt az első, amit felkiáltottam, hogy VAN HAJA :)
És szép sötét dús hosszú haja volt a kisfiamnak:)
Mára már kiszőkült és többször levágtuk neki.
Szia!
Akár babona, akár nem, nekem bejött! Nem győztem enni a Renni-t terhesség alatt, és olyan hosszú hajjal született a kislányom, hogy hátul rálógott a ruhájára. Most 4 hetes, és iszonyatosan hullik neki, tele van a sapkája, a feje alatt a pelenka, én meg sajnálom, mert olyan szép volt neki! Ilyen szempontból jobb ha kopaszon születik, mert akkor az első haja már tuti nem hullik ki, és a kopasz babák is tündériek, ne aggódj ez miatt!
szia!
20hetesen meg nekem sem egett a gyomrom.kb a 26-27.heten kezdödött.de nem mindig szokott egni.1hetig semmi,aztän 2-3napig tök rossz,aztän megint semmi.nem tudom miert van igy...mindegy.az a lenyeg,hogy semmi köze nincs ahhoz,hogy van-e haja a babädnak,vagy nincs... :) 32hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!