Mennyi idő alatt adja ki a védőnő a terhességi kiskönyvet?
A helyzet, hogy az előző terhességem vége óta ismer, és ismeri a kisfiamat is születése óta. ezért nem értem, hogy mi tarthat ebben ilyen sokat. A Nőgyógyásznál végzek egy 15 perc alatt, vérnyomás méréssel, súly méréssel, tanácsadással, és vizsgálattal egybevéve.
Csak kiváncsi vagyok, hogy mi lehet ilyen időigényes.
Az esetleges változásokat akkor is be kell vezetnie, de ezt védőnője válogatja, hogy megcsinálja egyedül az előző kartonod alapján, vagy előtted...
De nekem nem adta ki azonnal,mikor először voltam nála, csak 1 hét mulva kaptam meg.
Nekem sem tartott tovább 20 percnél. Nade ha tovább is tart... Kismama vagy ! Nem érsz rá??
23.hetes kismami
Köszönöm a válaszokat.
Kismama vagyok, ráérek persze. De egy 16 hónapos gyerekkkel nem minig egyszerű összegyeztetni az időpontokat, hogy ne pont alvási/etetés időben kelljen odamennünk (egy héten csak kétszer van félfogadás, és azokon a napokon is másfél, másfél órára). Én meg szeretném, ha az orovosom tudná rendszeresen vezetni a könyvet. A rugalmatlanság, és a bürokrácia megdöbbentett, mert az előző könyvemet (nem itt), de úgy emlékszem pillanatok alatt (nem volt fél óra) kiadták.
De köszönöm mégegyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!