Kismamik. Vinni szoktátok magatokkal?
Ha egy másik (messzebbi) városba mentek egész napra, akkor ti vinni szoktátok magatokkal a kiskönyvet, hogy ne adj isten ha valami baj történne? Ezen gondolkoztam most, hogy vigyem-e magammal. Vagy fölösleges?
21hkm
Nekem egy dossziéban mindig a táskámban volt a kiskönyem meg az összes leletem.
Nem azért, mert féltem, hogy bajom lehet, hanem mert így tuti nem hagytam otthon, ha védőnőhöz, orvoshoz, ultrahangra, ide-oda mentem.
Hát most hogy mondod.... hétvégén megyek egy másik városba és köszönöm, hogy kiírtad a kérdést, mert mindenképpen viszem magammal! :)
32 hetes kismama
Én is mindenhová magammal viszem a kis könyvet és a leleteket is. Ha felnőttel megyek valahova akkor mindig elmondom, hogyha bármilyen gond lenne a táskámban a kis könyv és a leletek és hogy x hetes terhes vagyok. Valahogy ez megnyugtat!
Egy gyönyörű 2 éves ás egy 21 hetes magzat anyukája
Én vettem egy A/5-ös kemény mappát, ami állandóan a táskámban van. Ebben van a hónapok során kapott összes orvosi leletem, papírom, a kis könyvem, jegyzettömb és toll. Igazából nem arra az esetre rendszeresítettem, hogy baj lenne, hanem ha kérik valahol visszamenőleg egyből elő tudom kapni.
37h km
Én Budapesten belül is mindig vittem magammal. A védőnőm azt mondta h vigyem magammal. Mivel nem sokat hiztam a terhesség alatt (kb 10kiló) igy alig látszott a pocakom. Meg a doki megfenyegetett hogy korábban jön igy mindig nálam volt.(Később jött 1héttel) Inkább legyen nálam mert ha rosszul vagyok utcán legalább tudják a vércsoportom meg h babát várok. :)
(Olyan kicsi pocim volt hogy amikor szülni mentem akkor is hazaküldtek h ez még nem a szülés hisz max félidős vagyok.. Félidősen meg mentünk kismama gatyát venni akkor meg beszólt az eladó h tuti max 10-12 hetes vagyok.. Mert ő nap mint nap lát kismamákat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!