Jártok terhestornára vagy valahmire?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, de az az igazság, hogy nincs időm eljárni ilyen helyekre.Pedig szívesen mennék. Sokat kell segítenem a családomnak a mindennapokban, szóval mozogni mozgok eleget.2009. ápr. 21. 16:30
1/6 anonim 

válasza:

Én jártam és csak ajánlani tudom, mert a háztartási munka nem ugyan olyan mozgás. 4 gyermekes 9 hós baba anyukája
2/6 anonim 

válasza:

Én néha járok. Heti egyszer van, de hát sokszor pont akkor nem érek rá. :) Annyiból szeretem, hogy kismamák között vagyok.
Ha esetleg az érdekel, hogy lesz e bármi hátrányod a szüléskor, mert nem tornázol, akkor a válaszom, nem! Ha amúgy is mozogsz eleget!
3/6 anonim 

válasza:

Én heti kétszer járok, mert jól esik ez a fajta mozgás az állandó trappolás mellett. Hecc kedvéért elmentem még jógázni is, de az nagyon nem az én műfajom. Én hiszek benne, hogy szülés után könnyebben összeszedem magam, ha most is tornáztatom az izmaimat.
26 hetes kismama
4/6 anonim 

válasza:

Még a terhességem elején vettem egy dvd-t (Kállai Ildikó féle) és arra tornázok itthon. Nekem ez így jobban "megéri" és nem kell utazgatnom sem.
Persze jobb közösségben tornázni - de szerintem az otthoni torna is jó!
5/6 anonim 

válasza:

Én RSG-re járok, (ritmikus sport gimnasztika), nálunk 20 héttől van terhes torna, és még most 18 hetes vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 22. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!