Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek fiú vagy lány,...

Tippelnétek fiú vagy lány, hány hetes?

Figyelt kérdés

Kedden megyek ultrahangra,akkor megírom mit mondtak.Eddig is biztosra mondták,de elbizonytalanítottak:)Köszönöm előre is a tippeket!

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 7. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nagyon szep kerek pocid van, en 35 hetes vagyok az enyem sokkal kisebb.:) Gratulalok! :)
2011. szept. 8. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
ja es en is kislanyt varok, de mindenki azt mondja fius a pocim :) 2 uhn is kislany elvileg :) csak a vegen nehogy meglepodjunk :DD
2011. szept. 8. 14:08
 13/20 anonim ***** válasza:
37. lány
2011. szept. 8. 14:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Annyit elárulok most már nem tudom megállni:)a 20. hétig kislány volt,aztán azóta 4 szer láttuk a fütyijét,abból egyszer egy 3/4 órás babamozin.35+4 hetes vagyok jelenleg.Rengetegen mondják hogy lányos hasam van,ezért kérdeztem a ti véleményeteket is.Mivel majdnem minden kék,úgy járnánk mint a reklámban(Panni-ból Dani lett)csak épp fordítva.A képeken szerintem egyértelmű hoyg kisfiú,kedden megyek ultrahangra,akkor azért megkérem a dokit ha őgy fekszik hogy nézzük meg mégegyszer biztos ami biztos alapon:)köszönöm
2011. szept. 8. 15:20
 15/20 A kérdező kommentje:
2011. szept. 8. 15:21
 16/20 A kérdező kommentje:
2011. szept. 8. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
utolso elotti vagyok, ne izgulj, majd kicsereljuk a rucikat es mindent :DDDD
2011. szept. 8. 15:56
 18/20 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ,apa nagyon kilesz ha nem kukis lesz,már nagyon beleélte magát:)meg én is mondjuk,én lányt szerettem volna,de mióta kiderült fiú már arra készültem.Remélem már nem variál:)
2011. szept. 8. 17:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Huuu, GRATULALOK! :) en voltam elöször, aki kisfiura tippelt, es a 36. het is bejött ugy latom ;) Nekem is ket fiam van, es masodszor vegig lanyt ereztem...Az UH nem tevedhet, föleg ha elöször lanyt lattak es utana fiu lett belöle. Van olyan, hogy vegig lanyt latnak aztan megszületik a kisfiu, mert az orvos nem vette eszre a fütyit. De forditva nem jellemzö a tevedes, föleg a vege fele mar. Ugyhogy 99%-ra mondanam, hogy kisfiatok születik. Kivanom, hogy könnyü es problemamentes szülesed legyen!
2011. szept. 14. 21:47
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jó kívánságokat!

Múlt héten megerősítették hogy fiú,ez egyértelmű már:)

köszönöm a tippeket!:)

2011. szept. 20. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!