Ezen az UH felvételen hol van a baba?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm ha írtok és segítetek!Sajnos nagyon aggódom mert a 6.héten vagyok..
2011. szept. 7. 20:26
21/28 A kérdező kommentje:
de a doki a vizsgálat végén 6 hetet mondott.a 15 mm-es petezsák miatt gondolom.
2011. szept. 8. 14:27
22/28 anonim válasza:
Nyugi tényleg, írtam, hogy nekem se láttak a 16 mm-es petezsáknál szívhangot és hat hetes voltam mert a papíromon is rajta van. Szóval aki azt írta, hogy nem igaz, annak üzenem, hogy de igen igaz, nem volt még látható a szívhang, pedig 6 hetes voltam, most is aszerint megy a számolás, na mindegy. A lényeg, hogy no para, majd azért írd meg egy hét múlva, hogy mi volt. 20hkm
23/28 A kérdező kommentje:
oké köszi ;)
2011. szept. 8. 15:36
25/28 A kérdező kommentje:
ja bocsi,elfelejtettem visszanézni :) az történt,hogy ugye visszamentem 1 hét múlva és akkor is csak üres petezsákot láttak.Majd jöjjön vissza 1 hét múlva.Mondom én ezt nem bírom ki,megint 1 hét..Elmentem másnap egy maszek dokihoz aki az egyik legjobb itt nálunk.Ő látott embriót,aki 4 mm és gyenge szívhangot amire azt mondta hogy nem jó :( A papíromon ez áll: bradycard szívműködés ami azt jelenti,hogy 140 helyett csak 60-at ver percenként a kis szive :( Azt mondta a doki,hogy 60%-ban el fog menni,30%-ban megmarad,de van még esélyem.1 hét múlva megyek vissza hozzá és azt mondta a másik dokit hagyjam a csudába.Elkért egy 10 ezrest,de most valahogy ez nem érdekel.A kontroll ingyenes lesz.
2011. szept. 16. 15:08
26/28 A kérdező kommentje:
a képen amit ő adott,már én is láthatom őt :) sokkal fejlettebb gépe volt!
2011. szept. 16. 15:09
27/28 anonim válasza:
Jajj nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!! Majd írd meg, hogy mi volt:(:)
Üdv. 21hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!