Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezen az UH felvételen hol van...

Ezen az UH felvételen hol van a baba?

Figyelt kérdés

Nagyon köszönöm ha írtok és segítetek!Sajnos nagyon aggódom mert a 6.héten vagyok..

[link]

2011. szept. 7. 20:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hetesen voltam először, 9mm-es volt a petezsák, és volt szívhang.
2011. szept. 7. 23:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is 6 hetesen mentem először, és UGYANEZT láttuk. Volt kisgömb is, meg fehér pötty is. Annyit mondott a doki, hogy laknak a petezsákban, de még nincs szívhang. 1 hét múlva visszamentem, akkor már 1cm-es embrio lakott a petezsákban, szívhanggal!!

nyugi, 6 hetesen nem mindenkinek látják!!!! Nekem egyik terhességemnél sem látták, pedig mind2ről tudom, hogy mikor fogant! Ez a pár nap a kontrollig nagyon lassan fog telni, de szedj sok magnéziumot, az nyugtat! Én is ezt csináltam. :)

15 hónapos kisfiú és 15 hetes pocilakó anyukája

2011. szept. 8. 07:40
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 7 hetesen ugyan ilyen volt, csak nagyobb volt a fekete része, illetve a pötty benne(nem sokkal voltak nagyobbak), volt szívhang is, ne aggódj, minden rendben lesz. Boldog Babavárást!!!

20 hetes kismami.

2011. szept. 8. 09:10
 14/28 anonim ***** válasza:
6 hetesen nekem is csak egy 16 cm-es petezsák volt. Pár nap múlva embrió, majd szívhang is. nyugi minden rendben van.
2011. szept. 8. 10:59
 15/28 anonim ***** válasza:
Jajj ne aggódj. Tudod mekkora egy 6 hetes embrió? Mint egy mákszem. :) Az lenne meglepő ha látnád. Nekem 6 hetese ugyan ilyen volt, szívhangom se volt és vissza se rendelt, csak 12 hetesre kellett mennem ami tegnap volt. Nem kell mondanom, hogy a 6 hetet végig remegtem. Tegnap már mocorgott és láttam is a szívét. Meg persze a fejét, testét kezeit lábait! Tényleg ne aggódj én is buta voltam ilyen szempontból. Minden a legnagyobb rendben, csak örülj neki és kész! :D Amúgy Gratulálok, problémamentes várandósságot neked. :)
2011. szept. 8. 11:51
 16/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:59

Szerintem 16 mm akart lenni az a 16 cm. :)

2011. szept. 8. 11:52
 17/28 anonim ***** válasza:
10:59-es vagyok, jajj igen mm akart lenni, bocsi.
2011. szept. 8. 12:52
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a bíztatást,egy kicsit megnyugodtam.Köszönöm a jó kívánságokat is.A ciklusaim 31 naposak szoktak lenni és szerintem aug.7-én vagy 9-én fogant.Az utolsó menzim júli 20.Igen,könnyen lehet,hogy emiatt.A doki nem mondta,h van embrió,de azt sem,hogy nincs,csak hogy szívhang nincs még.A papírom végén meg az áll,h terhesség bizonyított.Legyen igazatok köszönöm mégegyszer :)
2011. szept. 8. 14:17
 19/28 anonim ***** válasza:

6 hetesen nekem mr volt szívan is, rendesen látszódott a baba. az nem igaz hogy ilyenkor még nem ltni.

csak lehet később fogant és nincs valaki 6 hetes.

[link]

2011. szept. 8. 14:19
 20/28 A kérdező kommentje:
végeztem egy ki számolást :) ha az aug.7-ei együttlétünkből fogant,akkor 6+1 hetesen látott a doki,ha a 9-ei ből,akkor 5+6 hetesen látott.Azon a 2 napon voltunk együtt azért tudom biztosra.
2011. szept. 8. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!