Ezen az UH felvételen hol van a baba?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm ha írtok és segítetek!Sajnos nagyon aggódom mert a 6.héten vagyok..
2011. szept. 7. 20:26
1/28 anonim válasza:
én nem látok babát sajnos :(
a doki mit mondott???
3/28 anonim válasza:
Szerintem ez még csak a petezsák, babát én se nagyon látok, de valami kis "babacsírát" talán, középtájon.De nem tudom nem látni igazán. De tényleg, mit mondott az orvos?
4/28 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy 6 hetes terhességről van szó és a papíron ezek állnak: TVS cervix 3000 grav:6 hét 15,3 mm petezsák,amion gyűrű látszik,terhesség bizonyított. Mi az az amion gyűrű? És mi az a kis fehér pöttyöcske a petezsákban? tudom,ezt talán az orvostól kellett volna kérdeznem.az utolsó menzeszem júli 20-án volt.1 hét múlva vissza kell mennem.azt mondta szívhang még nincs :(
2011. szept. 7. 20:45
5/28 anonim válasza:
Az amniongyűrű jó, abból lesz az embrió.
Később fogant, ennyi. Ne stresszelj előre, jövő héten többet tudsz.
6/28 A kérdező kommentje:
remélem összeszedi magát a kis csöppség!!!
2011. szept. 7. 20:47
7/28 A kérdező kommentje:
vagy elhúzodott a bal sarkába esetleg?a fenébe is nagyon aggódom :( mennyire gyakori eset az,hogy kialakul a petezsák és azon belül a baba,ill.a szívhang nem?eddig amúgy semmi bajom még csak barnázni sem barnáztam és erős pozitív tesztem is volt.
2011. szept. 7. 20:51
8/28 A kérdező kommentje:
ja még csak most olvastam a válaszod :) köszi a megnyugtatást,remélem tényleg lesz embrióm :)
2011. szept. 7. 20:52
9/28 A kérdező kommentje:
a 15 mm-es petezsákban már látszódnia kéne nem? hosszú lesz ez az 1 hét érzem
2011. szept. 7. 21:09
10/28 anonim válasza:
Az enyém így nézett ki 6+4-nél:
Volt már szívhang is. Lehet, hogy csak később fogant a tiéd, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!