22 hetes kismama vagyok. Veszélyes lehet a babára az álló munka?
Elvileg megerőltető lehet a huzamosabb állás....
mellesleg én majdnem 30hets voltam mikor abbahagytam a munkát.Egy cipőbobtalan dolgoztam ahol pakoltam,"futkostam" egész nap.és nem volt gondom-szerencsére,bár a doki már 12hetesen táppénzre akart küldeni.De én egészségesnek éreztem magunk és ha figyelnek rátok,nem lehet gond.De mindenképp beszélj vele
Valószínűleg táppénzre fog venni, ha fájdogál akkor az semmiképpen nem jó. Ha zárt a méhszáj ( C: 3000 ) akkor elvileg semmi gond nincs. Ha jól tudom, terhesen nem szabad 6 óránál többet álló munkát végezni, de ebben nem vagyok biztos. Hacsak nem létkérdés, szerintem mivel a felén túl vagy, maradj otthon, és hímezzél babarékliket. Vagy beszélj a munkáltatóddal, hogy próbáljon meg áthelyezni oda, ahol nem kell állnod. A sok állogálástól ( gravitáció) kinyílhat a méhszáj, de erre inkább ne kerüljön sor.
Én veszélyeztetett voltam a 6. héttől,( vészes terhességi hányás) itthon voltam végig, nagyon jó volt. Nagyokat aludtam, sétáltam, vártam a mi kicsi kincsünket, aki már 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!