Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van már két kigyermekünk,...

Van már két kigyermekünk, ismét terhes vagyok és ikrekkel. Mondanátok pár biztató szót?

Figyelt kérdés

2 és fél, illetve 1 éves kisfiaink vannak. A terhesség elején vagyok,(tervezett baba volt a 3.) nemrég derült ki, hogy ikrekkel vagyok várandós. (nemüket még nem tudjuk)

Nem állunk rosszul anyagilag, de mégis félek egy kicsit.

Illetve, egyik barátnőm első reakciója az volt, mikor elmeséltem neki az ikreket, hogy a 4 gyerek az már c*igányos. Azóta ezt nem tudom hova tenni... Egyszerűen nem tudok napirendre térni a kijelentésétől.

A férjem nagyon boldog, már tervezi a házunk bővítését a babóknak, én is boldog vagyok, de 4 kisgyerekkel biztos nem lesz egyszerű sem anyagilag, sem pedig idegrendszerileg. :) Viszont, rosszul esik nagyon, amit a bnőm mondott.. valóban ezt gondolhatja? Pedig nem vagyunk romák, jelen pillanatban csak a férjem dolgozik vegyészmérnökként (engem is várnak majd vissza a munkahelyemre) de még így sem vagyunk rászorulva a segélyekre. Vagy hogy érthette azt, hogy cigányos? Mit mondhattam volna erre? Szerintetek egy barát mond ilyet? :( csalódott vagyok.

Nektek hány gyermeketek van? Hány évesek? Ti szülök hány évesek vagytok?

2011. szept. 7. 13:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
:) Jó ég! Milyen igazad van! Hogy fér be 4 csemete a kocsiba? Még meg sem fordult as fejemben..
2011. szept. 7. 13:57
 12/26 anonim ***** válasza:

Sziaaa!!!Szivbol gratulálok Nektek!!!

Tudod mekkora áldás ez?Én mindig 4 babarol álmodtam,de sajna tuti,hogy nekünk nem lesznek ikreink,nincs a családunkban.Én nagyon irigyellek ám-jó értelemben :))) biztos nem lesz egyszerü,de bele fogtok jönni,meglátod!Ne haragudj,de a "barátnőd"? Sztem irigykedik-rossz értelemben..Hogy lehet ilyet mondani?!A 'cigányos' jelzonek itt nincs helye!!Felejtsd el,meg azt is,amit mondott!!Nehogy már o tegye tönkre a Boldogságotokat!

Légy nagyon büszke és eros,de menni fog,majd minden kialakul!!Kívánok Nektek Boldog Babavarast!!

A Mi kisfiunk 2,5 éves,én 29,férjem 31.

2011. szept. 7. 14:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Bocsi,14:00 vagyok..

Szóval várjuk a kistesot,de mint írtam,én mindig 4Manorol álmodtam!Sajnos az elozo nem maradt velünk,remélem,már minden rendben lesz..és a 4rol még nem mondtam le :)

Minden jót a Nagycsaladnak!! :)

2011. szept. 7. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Venni kell nagyon nagy kocsit :) :)
2011. szept. 7. 14:06
 15/26 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal..:)
2011. szept. 7. 14:14
 16/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok! :)

A "barátnő" kijelentésére nem reagálnék...de gondolom sejted, hogy mit írnék :)

Mi is most várjuk a 3. TERVEZETT kisbabánkat!

Az elején nálunk is mintha 2 petezsák lett volna, de aztán ez egyik haematoma lett :( :(

Mi nagyon szomorúak voltunk, boldogan vállaltuk volna az ikreket is!

Így a jövő érve tervezünk 4. babát :)

Még egyszer gratulálok és kicsit irígykedek!

Jó egészséget és kitartást! :)

Nekem 2 és 3 évesek a picik most vagyok 30 hetes a 3. FIAMMAL :)

2011. szept. 7. 14:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is bátran és büszkén vállald. Tervezett is volt, örültök is nekik, anyagilag se gond. Akkor? Hajrá! És BOLDOGSÁG! Mi most várjuk a tervezett harmadikat és nagyon boldogok vagyunk. 2,5 ill. 4,5 évesek a csemeték. Az autónkat meg lecseréljük családi autóra, na bumm. Ágy, kaja jut mindenkinek. A lényeg, hogy egészségesek legyenek mindannyian!!
2011. szept. 7. 14:48
 18/26 anonim ***** válasza:

14:43-as vagyok!

Az autót nekünk is le kellett cserélni :)

A férjem teljesen lázban égett addig amíg meg nem találta a megfelelőt.

Mi 33 és 35 évesek vagyunk...ez kimaradt az előbb

2011. szept. 7. 15:09
 19/26 anonim ***** válasza:
én csak annyit tudok irni hogy GRATULÀLOK!!!!ilyen kijelentésekkel meg ne foglalkozz nem is igazàn jo baràtnö az ilyen.olyan mint ha féltékeny lenne.hol van elöirva hàny gyerek a normàlis egy csalàdba???annyi amennyit egészségesen fel tudtok nevelni ennyi.nekem az a véleményem.üdv 31 hetes kismama
2011. szept. 7. 15:26
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon aranyosak vagytok! :) Nektek is sok boldogságot!
2011. szept. 7. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!