Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 24. héten C200 nem korai?

A 24. héten C200 nem korai?

Figyelt kérdés

A doki azt mondta minden oké, csak itthon vettem észre a kiskönyvbe hogy mit irt. Vigyázni kell valamivel? Tapasztalatok?

Köszi

2009. ápr. 20. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:

talán c:2000?

semmit nem mondott?Érdekes.hát azzal pihenni kéne sokat.De hívd fel a dokid és kérdezz rá.vagy beszélj a védőnőddel.

2009. ápr. 20. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim mindig C2000-t ír, az elejétől fogva, és ez nem azt jelenti hogy megrövidült a méhnyakam, hanem ő a saját ujjához viszonyít, 3000-t sosem mérsenkinek. Ha kezdene megrövidülni a méhnyakad, biztos szólt volna.
2009. ápr. 20. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 20. héttől volt ennyi. Pihennem kellett, táppénzen. 40. héten született a pici kisfiam:)

Pihenj. Ha mellette keményedéseid is vannak, akkor még többet pihenj és beszéld meg az orvosoddal, nehogy koraszülés legyen.

2009. ápr. 20. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

A doki azt mondta minden oké, keményedés nincs szerencsére, csak nagyon nagyon ritkán. Magnéziumot is csak ritkán veszek be. MInden oké a babával szerencsére.

2009. ápr. 20. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
na látom nem csak az én orvosom felejt el szólni ha valami van,nekem sem szólt 20 hetesen hogy c2100 van.ne ijedj meg pihenj sokat!
2009. ápr. 20. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Eddig 3000 volt? Mert ha igen, akkor tényleg rövidül a méhnyakad!!
2009. ápr. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!