30. héten jóslófájásszerű fájdalom? Nem korai ez még?
Figyelt kérdés
Néhány napja időnként menstruációs jellegű fájdalmaim vannak. Nem túl erős, de elég aggasztó.2011. febr. 1. 11:56
1/3 anonim válasza:
Lehet jósló is, vagy éppen befordul a babád (ha még nem tette volna meg). Nekem akkor volt mensis fájdalmam, mikor megfordult farosból fejvégűbe, de amúgy sokaktól hallottam, hogy már korán voltak jóslóik, mégis végig kihúzták.
2/3 anonim válasza:
Nekem is van, legalábbis úgy gondolom, hogy az lehet.Csak pár másodpercig tart, ja és főleg este!Neked sokszor sokáig van?Én szedek napi 3 Magnerotot, ha elfelejtem bevenni a megszokott időben, akkor jelentkezik!Remélem nem jelent még semmi rosszat.
30h km
3/3 A kérdező kommentje:
Befordult már a babám.
Nekem is csak néhány másodpercig tart, de viszonylag sűrűn jelentkezik. Elég sokszor kell emelgetnem most a 2 éves kisfiamat, mert beteg. Lehet, hogy ez állhat a dolog hátterében?
2011. febr. 1. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!