Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen színre festi a...

Ki milyen színre festi a hálót, ha itt lesz a baba?

Figyelt kérdés
Attól függetlenül,hogy fiú-e vagy lány(még nem tudjuk),én fehérre vagy valami halvány színre(tisztaság jelképezése) gondoltam esetleg egy kiemelő bordűrrel,most majdnem narancs, és narancs-kék keleti motívumok vannak benne.
2011. szept. 5. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk nálunk külön szobában lesz, de most festettük ki!

Az alapszín zöld! Gyerekes és egyben modern is lesz. Lesznek benne mesefigurák a falon, de lesz pl. benne modern tapéta!

A barna és a zöld lesz a két alapszín!

2011. szept. 5. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
A kislanyome piros-drappal, most kisfiut varunk neki zold-drapp.
2011. szept. 5. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk lila lett a háló falának a színe. Ahol pedig a babó ágyát helyeztük el (az az ő kuckója) oda a falakra majmos (Kíváncsi George) képek kerültek. A kiegészítők sárgák. Minden nagyon élénk színű.
2011. szept. 5. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk vagy lila lesz, vagy pedig barna színű, nekünk is a hálóban velünk lesz a pici.

Mi nem a neméhez festjük,sajnos nagyon dísz sem tudom hogy lesz e, mert épp hogy be fog férni egy kiságy így is!

Illetve csak a hálónk is marad.

Maximum majd a falra ilyen öntapadós figura, bár én a tiszta egyszerűség híve vagyok, és utálom a falat teleragasztani, úgyhogy majd meglátjuk.

Szerintem amúgy is kell neki fél év, mire felfogja mi van a falon,úgyhogy akár akkor is kiválaszthatod, ha már megvan a baba!(Persze itt nem a festésre gondoltam, hanem a kiegészítőkre)

2011. szept. 5. 14:24
 15/16 anonim válasza:
mi most keszulunk kifastani pirosra esett a valasztasunk de nem az a bordelyhazas piros hanem vilagosabb:)))es a babasarokba tervezek valami szep fali tapetat vagy valami matricakat:)
2011. szept. 5. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi kisfiút várunk és velünk lesz egy szobában jó ideig. Arra gondoltunk a párommal, hogy inkább felnőttesre festjük, mint halvány kékre, vagy zöldre. Mályvarózsa színt választottunk. Gyönyörű lett, igazán szemnyugtató lesz a babának is.

2011. szept. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!