Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen színre festi a...

Ki milyen színre festi a hálót, ha itt lesz a baba?

Figyelt kérdés
Attól függetlenül,hogy fiú-e vagy lány(még nem tudjuk),én fehérre vagy valami halvány színre(tisztaság jelképezése) gondoltam esetleg egy kiemelő bordűrrel,most majdnem narancs, és narancs-kék keleti motívumok vannak benne.
2011. szept. 5. 12:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Én csak a babáért nem fogom átfesteni a lakást.
2011. szept. 5. 12:03
 2/16 anonim ***** válasza:

Mi a lányom gyerek szobáját halvány lilára festettük,tényleg halvány volt!

Miután elköltöztünk az össze sszobát a házban amit vettünk vanília színre festettük.

Januárban érekzik a kisfiam, nem változik a szín.

2011. szept. 5. 12:03
 3/16 anonim ***** válasza:
nàlunk vilàgossàrga lesz az alap a mintàt màr felfestettem a fehér falra [link] ilyen lett
2011. szept. 5. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem tudtam,hogy fiút,vagy lányt várok,így a szobáját halvány almazöldre festettük,és katicás bordűrt kapott.
2011. szept. 5. 12:15
 5/16 anonim ***** válasza:
engem az egyszerűség gyönyörködtet, szóval babától függetlenül nálunk minden fal fehér. A szoba hangulatát a berendezési tárgyak adják (pl. a nappali vörös a sarokülő és a sötétítők miatt). A babaszoba szigorú fehér lesz és majd festek hupikék törpicsekeket a falra.
2011. szept. 5. 12:18
 6/16 anonim ***** válasza:

Lányok, nem gyerekszobát kérdez, hanem hálót!

(első voltam)

2011. szept. 5. 12:19
 7/16 A kérdező kommentje:
lehet,hogy nem voltam egyértelmű, de velünk lesz egy szobában a baba,ezt gondoltam halványabbra festeni.
2011. szept. 5. 12:23
 8/16 anonim ***** válasza:
nálunk okker színű a fal, barna a függöny, és a gyereket nem zavarta. Nem festettem át a baba miatt, nekem nem tetszenek a babás színek. A saját szobája halványzöld, ha iskolás lesz, majd választhat színt. Addig úgyis csak összefirkálja meg koszítja.
2011. szept. 5. 12:54
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi is egy szobába leszünk a babával. Én halványsárgára festettem a falakat. Bordó sötétitőfüggönyt tettem hozzá és nagyon szuperül mutat! :)
2011. szept. 5. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

A saját szobátok olyan legyen amilyet ti szeretnétek. Ha baba nélkül nem akarnád szétlőni akkor a babáért se tedd.

Ha van külön szobája, akkor pláne ne, ha csak egy szobátok van, akkor az egyik sarkot átalakíthatod neki színben, de az egészet csak a gyerek miatt nem tenném gyerekessé, nektek sem tesz jót. A háló az háló maradjon

2011. szept. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!