Azt allitja hogy,terhesseget csak a 3 honapban vette eszre,mert ugyanis vegig beteg volt vele tehat meg volt a havija,mikor elment az orvoshoz mert mar a 4. honapban kimaradt,az orvos azt mondta hogy mar harom honapos terhes.
Kerdezte hogy ez hogy lehet,hiszen eddig meg volt a havija
Az orvos nem tudott magyarazatott adni,ra alig ot honap mulva a kicsi a vilagra jott.
Ez hogy lehet?
2011. szept. 4. 15:54
1/6 anonim válasza:
Mert vannak nők akik menstruálnak terhesség alatt, akár végig is, vagy is nem mensi, csak nagyon hasonló, ha az okát az orvos se tudja, akkor én meg pláne nem!!!
2011. szept. 4. 15:57
2/6 napietus válasza:
hallottam ilyenről már én is. mondjuk neki úgy volt, hogy egyszer még mejött mikor már terhes volt, többször nem, de van ilyen. a magyarázatot sajnos nem tudom.
2011. szept. 4. 15:58
3/6 anonim válasza:
én is hallottam már ilyen, lehetséges.
2011. szept. 4. 16:05
4/6 anonim válasza:
Előfordulhat,de annyira nem gyakori.Ilyenkor a vérzés nem olyan,mint a hagyományos menstruáció.Kevesebb a mennyisége és általában barnás a színe.Több oka is van.Például beágyazódás után még leválik egy kis darab a méh nyálkahártyájából és/vagy hormonális okai vannak.A nőgyógyászom szerint azonnal orvoshoz kell fordulni,ha ilyet tapasztalunk,mert nem biztos,hogy magától elmúlik és vetélést is okozhat.
2011. szept. 4. 21:22
5/6 anonim válasza:
Jelen.
4-5 hónapig véreztem. Rendes menszi-időben. A mennyisége kevesebb volt, a minősége is más volt. Baba előtt darabos, sötét színű, babásodás után pedig egy-két csepp élénk után barnás-rózsaszínes, és kevesebb napig tartott. Első 2 hónapban nem gondoltam, hogy terhes vagyok. Utána kezdtem gyanúsan puffadni, folyamatosan felfúvódva éreztem magam. Orvos megerősítette, tesztelés nem is volt. Ezután minden vérzésnél rohantam, nehogy bajt jelezzen, de sosem volt baj. Okát nem tudni.
33hkm
2011. szept. 4. 22:58
6/6 Veronika18 válasza:
Elolbastam amit írtatok, én meg most úgy vagyok, hogy 3napot késett a menzim, mostmeg megjött, rendszeres nemi életet élek, védekezünk pharmatex hüvely tablettával, szóval azon gondolkozok lehetek-e terhes, mert az összes terhességi tünet megvan, szereintetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!