Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondanátok el 4éves...

Mikor mondanátok el 4éves kislányotoknak, hogy kistestvére lesz?

Figyelt kérdés
Màr nagyon szeretnè sokszor kèrdezgette neki mièrt nincs pedig o ugy szeretnè.Most 6 hetes vagyok de mèg nem tudja azt hiszem tul korai.Viszont elèggè rosszul vagyo(hànyingr*hànyàs)probàlom elotte turtoztetni magam de làtom ,hogy nagyon aggodik.Mit tegyek?? mikor mondjam el neki??
2009. ápr. 20. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Gratulálok! :) Azt hiszem, én csak a 12. hét után mondanám el. :) Elképzelhető, hogy a pici mindenkinek elmesélné.. és azért tanácsos várni vele, mielőtt mindenki megtudja! :) (saját tapasztalat.. előző terhességemet én is túl korán mondtam el mindenkinek, aztán... Na de ez nem ide tartozik!) Boldog Babavárást! :)
2009. ápr. 20. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ő tudta meg legelőször, miután az orvos megerősített benne. Kb 7-8 hetes voltam. Ő is pont 4 éves volt.

Nem igazán örült neki először,pedig tudta hogy lesz kistestvére (fél évig próbálkoztunk). Azóta szerencsére már nagyon várja. 22 hetes vagyok.

2009. ápr. 20. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a vàlaszod!

Szegènykèmnek mindig csak azt monmdom anya kisìcsit fàradt o meg a kis szemeivel ugy bàmul ràm.....

2009. ápr. 20. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
én a jovohèten mgyek az ultrahangra...azt hiszem nem birom ki ,hogy nem mondjam el neki 12hèt elott...azèrt is mert o màr nagyon szeretnè
2009. ápr. 20. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratulálok a babóhoz!! Nálunk 5 éves a gyerkőc, és kb a 8. héten az apukával bezsélgettünk az ebédlőben (halkan), Ő meg bent játszott a szobában, és egyszer csak rohan kifelé, nagy szemekkel, hogy neki kistesója lesz?!

Másnap, az oviban is evvel fogadtak a gyerekek, és az óvónénik is.

Ha óvatosságból nem szeretnétek elmondani senkinek, akkor még ne mondjátok el neki sem.

Bár mi nem mondtuk neki, hogy titok, és nem mondja még el senkinek, úgyhogy nem tudom, hogy ebben az esetben kibirnák-e hogy nem mesélik-e, vagy sem.

Jó babavárást!:)

2009. ápr. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!