Mikor mondanátok el 4éves kislányotoknak, hogy kistestvére lesz?
Nálunk ő tudta meg legelőször, miután az orvos megerősített benne. Kb 7-8 hetes voltam. Ő is pont 4 éves volt.
Nem igazán örült neki először,pedig tudta hogy lesz kistestvére (fél évig próbálkoztunk). Azóta szerencsére már nagyon várja. 22 hetes vagyok.
Koszonom a vàlaszod!
Szegènykèmnek mindig csak azt monmdom anya kisìcsit fàradt o meg a kis szemeivel ugy bàmul ràm.....
Szia!
Gratulálok a babóhoz!! Nálunk 5 éves a gyerkőc, és kb a 8. héten az apukával bezsélgettünk az ebédlőben (halkan), Ő meg bent játszott a szobában, és egyszer csak rohan kifelé, nagy szemekkel, hogy neki kistesója lesz?!
Másnap, az oviban is evvel fogadtak a gyerekek, és az óvónénik is.
Ha óvatosságból nem szeretnétek elmondani senkinek, akkor még ne mondjátok el neki sem.
Bár mi nem mondtuk neki, hogy titok, és nem mondja még el senkinek, úgyhogy nem tudom, hogy ebben az esetben kibirnák-e hogy nem mesélik-e, vagy sem.
Jó babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!