Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vagyok, de semmi...

6 hetes vagyok, de semmi tünet, baj?

Figyelt kérdés

Semmi tünetem nincs, éjjel nem tudok aludni, étvágyam semmi, szerintetek ez jelent valamit?

HOlnap megyek dokihoz, remélem megnéznek uh-gal, már türelmetlen vagyok. Valaki van így?

2009. ápr. 20. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne baj?????A 7. hétig nekem sem volt semmi bajom!!!Addig örülj amíg jól érzed magad!!
2009. ápr. 20. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelent feltétlen bajt.Nekem az első terhességemnél semmi kellemetlen tünetem nem volt.Ha nem nő a hasam és nem marad ki a mensim nem is veszem észre,hogy terhes vagyok annyira jól voltam.Bezzeg a másik kettőnél kijutott a rosszullétekből derék hátfájásból.

Ne aggódj,biztosan minden rendben van.

2009. ápr. 20. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi az nem baj ha nincs tüneted nem mindenkinél egyformán jelentkezik, éjjel lehet azért nem tudsz aludni mert izgulsz és nyugtalan vagy de ez normális én soha nem tudok aludni előző este mert annyira várom olyankor az Uh-t, hogy láthassam a kis drágámat.

Gondolom te most mész először dokihoz, már valószínű szívhang is lesz,

Boldog babavárást,

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 20. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az első terhességemnél semmi tünetem nem volt.

Már hét hetes voltam, amikor egyáltalán felmerült, hogy baba is lehet.( Előtte hagytam abba a gyógyszert, két hónappal, és azt mondta a doki, hogy ne aggódjak, az első 3-4 hónapban rendszertelen lesz a mensi.)

Valószínűleg hüvelyi UH-t csinálnak majd, azon már biztos látszani fog!!!

Ha jön a babó, akkor csak örülhetsz a tünetmentességnek.

Sok szerencsét holnapra!!!!:)

5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, még nagyon az elején vagy! Én is így kezdtem, a 12. hétig alig tudtam enni. Van, akinél a tünetek később jelentkeznek, de van, akinél egyáltalán nem is!
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem is érzékeli, hogy terhes. Örülj neki, ha megúszod a rosszulléteket. Igaz, hogy azok később kezdődnek, úgy a 8. hét körül.
2009. ápr. 20. 13:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon aranyosak vagytok. Ma is csináltam tesztet, már a 6.

Nem vagyok normális tudom:-O

De ez is erős pozitív lett, igaz nem reggel csináltam.

Izgulok holnap miatt,pedig van egy gyermekem már, de nem emlékszek ott mik voltak a tünetek. Az biztos volt, hogy egyszerűen rengetegszer felébredtem éjjel. Most is innen gondoltam, hogy baba van, még a teszt előtt, hogy rengetegszer felébredtem, holott fáradt vagyok.

2009. ápr. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!