Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamak hogy vagytok?

34 hetes kismamak hogy vagytok?

Figyelt kérdés
En jol vagyok.Turhetoen erzem magam.Nem igazan vizesedek.Reggelre bedagadnak az ujjaim de ennyi.Aludni meg egesz jol tudok.Viszont mar nem birok annyit allni,menni...Savam neha szokott lenni estenkent!Sokat pihenek.Csutortokon megyek uh-ra es vesszuk meg a maradek 100 millio dolgot ami hianyzik!!!Mar nagyon varom!!!A kislanyom nem aktivabb mint regen csak erosebb!!Tobbet nyomja kis a feneket,labat.Egy nap legalabb 3* csuklik.Ami szerintem jo.Mar nagyon varom hogy a kezemben tartsam!!!!De a szulestol nagyon felek!!!!Fajogat neha a hatatok es a hasatok alja?Nekem szokott de gondolom kevesebb a hely es keszul a testem a szulesre.
2009. ápr. 20. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 35. hétben vagyok, és én is észre vettem magamon, hogy nagyon el tud fárasztani egy városban szaladgálós ügyintézős délelőtt. Ma is ilyen napom volt, és ebéd után le kellett feküdnöm, meg még aludtam is egy picit, pedig nem szoktam. Szerencsére panaszom nincs, bár néha elvétve 1-1 napra nekem is bedagad a kezem is , meg a lábam is. Most akarom összekészíteni a kórházi csomagot, apránként megvettem mindent. Jó babavárást!
2009. ápr. 20. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma töltöttem a 34. hetet, és éppen el vagyok kissé keseredve.

Rettenetesen feszül a pocakom már 2. napja, szedem a mg-t is pedig.

Egyébként meg hasmenésem van. A gyomrom is sokat fájdogál, és persze ég is a savtól, pedig pici pocim van.

Mostanában én is sokszor lefekszem napközben.

A baba nekem is csuklik kb 2 szer egy nap.

Az alvás hullámzó, hol jobb hol rosszabb!

A vásárlással egész jól állunk, a kórházi csomag is alakul, már csak össze kéne rakni.

Néha már nagyon várom a végét és a szülést:-)

Üdv, mindenkinek

2009. ápr. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!