Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mások is szenvednek terhesség...

Mások is szenvednek terhesség alatt folyamatos hüvelypanaszokkal?

Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok már az elejétől fogva folyamatosan visszatérő hüvelygyulladásom van, havonta ír rá valamit a doki ( Pimafucint, Géniát, Klyon-D 100-at, Géniát) míg elhasználom jó megszünnek a panaszok de pár nap és visszatér, a doki azt mondta kenegessem magam Canestennel, megy hogy ez nagyon sok kismamaánál gyakori panasz de mostmár kezdek félni tőlle, nehogy a babának legyen valami baja.
2009. ápr. 20. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én 18 hetes vagyok és mióta terhes vagyok nekem is megállás nélkül van valami nyavajám. Valószínűleg csak annyi, hogy a ph-értékem borult fel odalenn. Én egyáltalán nem viszketek (szerencsére), csakhát szex közben bizony kellemetlen. Tulajdonképp a méhszájam környéke veszettül érzékeny mintha hihetetlenül száraz lenne vagy nem is tudom, nem maga az egész hüvelyem. Mondhatni az első 2/3-ában problémamentes vagyok. Csak az a baj, hogy ugye a doki is mélyre nyúl mikor vizsgálja a méhszájamat és konkrétan majd' megdöglök tőle, annyira fáj. Egyébként megvizsgált többször is, nem látott semmit, majd végül kenetet is vett, amit elküldött laborba és abban se találtak semmit. Hát komolyan mondom jobban örültem vona, ha találnak valami kis gombát vagy ilyesmi, mert azt legalább lehet kezelni. De így csak annyit tudok tenni, hogy megfelelő pózba helyezkedek szex közben...

Egyébként azt olvastam, hogy a terhesség alatt felborult ph bizony sokaknak okoz kellemetlenséget...

Kitartás mindenkinek!

2009. ápr. 20. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Döbbentem olvastam az előttem szólók tapasztalatait, mert nálam meg pont az ellenkezője történt.

A terhesség előtt hosszú évekig jártam orvostól orvosig, mert állandóan visszatérő gombás hüvelyfertőzésem volt, mellé P2-es citológia, magas faktorú HPV, meg gennyes méhszájseb. Mióta terhes vagyok, egyetlen egyszer nem volt fertőzésem, a 3 HPV törzsból az egyik eltűnt, és a citológiám is P1-es. Szóval, nálam csodát tett a terhesség, meg a vele járó hormonváltozás. Soha nem találtak sem a vizeletemben, sem a hüvelykenetemben semmit.

Mondtam is a férjemnek, hogy állandóan terhesnek kéne lennem, és akkor tökre rendben lennék nőgyógyászatilag. :))

2009. ápr. 20. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia!Ha nagyon viszket,kenjél a hüvelyedbe is a canestenből,akkor nem fog annyira viszketni.Én is ezt csináltam,a kicsinek nem lett baja!
2009. ápr. 20. 17:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, augusztus 10-re vagyok kiírva :)
2009. ápr. 21. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!