Fejfájósok! Hogy viselitek ezt a hülye időt? Mit tesztek ellene? Nekem már vagy 3 napja fáj megint a fejem. Néha algopyrint veszek be, azt javasolta a dokim.
Sajna ha nekem fáj, akkor az alvás, pihenés,sok folyadék sem használ. Néha beveszek algopyrint, mert már a hányinger kerülget.
Ti mit csináltok a fejfájás ellen?
Szenvedek.....1/4 algopyrin néha körberöhög...Lehet,hogy túl aggódós vagyok,de nem merek bevenni többet.Először nem használt,de most már..:-D
Szóval lehet,hogy csak túlságosan hozzászoktunk a gyógyszerekhez?Próbáld meg csökkenteni az adagot és meglátod jobban leszel..Sok folyadékot is iszok,mivel a fejfájás egyik fő oka lehet a szervezeted folyadék hiánya.Főleg most,hogy terhes vagy...Napi 2-3 liter folyadék min....(persze nem vízhajtós...:-D)Kitartás!!
21 hetes pockós
Szia! Eggyütt érzek veled. Nekem kb 16-18 hétig szinte nem volt hét nap hogy ne fájjon már migrén jellegűen.Rengeteget iszok amire mondják jó.Algot vettem be én is de az sem használt. A neten utána néztem és elkezdtem agykontrollozni az segített.Ma már 23 hetes vagyok de nem is szokott fájni:)!
szia!
Valahol azt olvastam egyszer , hogy egy nődoki azt írta , hogy fejfájásnál jobb a tünetet szüntetni , mint szenvedni miatta. Szerintem az egy szem algopyrin kétnaponta még nem olyan vészes...Vizesruhás borogatást próbáltad már ? vagy vannak homeopátiás szerek is ...
35 hetes km
Szia! Nekem is fáj, tegnap délután óta, de még nem vettem be semmit.Én kávéval szoktam próbálkozni, alvással, de most ezek sem jöttek be.Nemsokára megyek levegőzni, ha ettől sem javul a helyzet beveszek 1 panadolt.Algopyrinem az nincs, az pedig szokott rajtam segíteni.Sajnos jó praktikákat nem tudok, de remélem ír olyan is aki okosabb nálam:)
jobbulást neked is!
szia
Hú, köszi a válaszokat. A vízzel nincs gondom, világ életemben napi 4 liter vizet megiszom. A vérnyomás is rendben. A homeopátiás bogyókat is próbáltam, de nekem a fejfájásra nem volt jó. (Ti milyet szedtetek?)
Sajna semmi sem használ. :( Fekszem, pihenek...
Én is 16 hetes vagyok, és az utóbbi kb 3 hetem maga a rémálom fejfájás szempontjából:( Minden nap azzal kelek, azzal fekszem. Gyógyszert én még nem vettem be, hanem vettem ilyen menta illóolaj szerűt, amivel bedörzsölöm az éppen fájó pontokat, és egy ideig "elkendőzi" a fájdalmat. Régebben próbáltam a patikákban kapható Migrastick-et(ha jól írom), de az kb. 2000 Ft volt. Véletlenül bukkantam rá a DM-ben erre a menta olajra, éppen olyan jó, mint az a drága volt és kb 500 Ft. Nekem bevált, bár csak a tünetet csökkenti, nem a problámát szünteti meg. De a mi helyzetünkben az is valami:)
Szép babavárást!
Nagyon köszönöm! Szerintem ha megyek DM-be mindenképp megnézem, és ha látok veszek.
Boldog és fejfájásmentes babavárást!
Szia!
Minden együttérzésem, átérzem a problémádat, én is világ életemben fejfájós voltam:-( Én még algopyrint sem merek bevenni, csak vmilyen homeopátiás szert szedek, de ha beerősödik a fejfájás, akkor nem sokat ér, sajnos...
Amit tudok ajánlani: fekvés, kis japán vagy kínai olaj (olyan, mint a régi vietnámi balzsam, lényeg, hogy jó mentolos legyen) a halántékra, homlokra (szemre vigyázz), és erre hidegvizes borogatás. Az elején csíp nagyon, de utána kellemesen hűs érzést biztosít. Nekem végső esetben ez szokott használni.
Kellemes babavárást és frontban ritka napokat:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!