Megtartanád ebben a helyzetben a gyermekedet?
4 évig próbálkoztunk a férjemmel, hogy megfoganjon szerelmünk gyümölcse. A végére olyannyira belefásultunk a dologba, hogy teljesen tönkrement a házasságunk. Elváltunk. Öt év után összefutottunk egy kávézóban és leültünk beszélgetni, nem volt hozzá kedvem, de udvariasságból elfogadtam a meghívást. Mivel nagyon sivárnak éreztem az életem abba is belementem, hogy este elmegyek vele kikapcsolódni egy szórakozóhelyre, mert csak a munkámnak éltem. Tisztán emlékszem mindenre, hiszen csak egy koktélt ittam, egészen addig míg megittam. Utána már semmire. Mikor felébredtem egy lakásban voltam ( volt férjemében) tök meztelenül. Ő lement a boltba reggeliért. Mikor visszajött megkérdeztem, hogy mi történt mire közölte, hogy olyan szorongó voltam, hogy beletett valamit az italomba amitől nagyon jó kedvem lett, de nem emlékszem semmire. összevesztem vele és hazamentem.
Aztán elmaradt a menstruációm és egy terhességi tesztem pozitív lett. Nem is hittem el. Nem szeretem már ezt a férfit és nagyon aljasnak gondolom, de várandós lettem tőle. Szégyen nem szégyen, egy percig nem gondolkodtam el, hogy mit fogok tenni. Megtartom.
Elmondtam neki, ő is örült, de ettől függetlenül nem kötöm vele össze az életem újra.
Ti mit tennétek a helyemben? Most vagyok 22 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!