Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előtej? Segítség! Mi az igazság?

Előtej? Segítség! Mi az igazság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Korábban már kaptam is hasznos tippeket, gondoltam ismét elláttok pár tanáccsal.

28 hetes vagyok, és egyre gyakrabban tapasztaltam reggelente, hogy az alvós pólómon, a mellbimbómnál egy 10 forintos méretű folt - azaz előtej - van. Anyukám szerint teljesen normális (amit persze ösztönösen gondoltam), ez annak a jele, hogy tudom majd szoptatni a lányomat.

Az orvos viszont azt mondja, nem feltétlenül, van, akinek szülés után elapad a teje, ne vegyem készpénznek, hogy lesz tejem.

Mi az igazság? Veletek hogy volt ez?

2011. szept. 1. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szia.nekem már a 20.terhességi héttől volt előtejem.nekem is reggelre mindig olyan lett a pólóm.aztán a 30.héttől már annyira fojt hogy feszülős topban kellett aludnom és egy textilpelust tettem a cicimre hogy ne áztassak el mindent.40 hetesen megcsászároztam akkor még nem engedtek szoptatni a sok infúzió miatt,de másnap reggel hozták a kisfiamat és akkor már szoptattam.a kisfiamat 7 hetes koráig tudtam szoptatni,csak én rontottam el hiszem még mindig lenne tejem ha nem lettem volna beteg és akkor nem kapta volna az addig lefejt tejet cumisüvegből.mert rászokott a cumisüvegre és utána már nem fogadta el a cicit csak ordított rajta közben meg folyt a szájába a tej.hiába fejtem neki nem értem vele semmit,az elején annyi tejet lefejtem egyszerre hogy a 130milis cumisüveg pillanatok alatt tele lett,aztán meg szépen apadt elfele,hiába mellszivóztam.de ilyeneken ne idegeskedj annál rosszabb.fogd fel úgy hogy rengeteg tejed lesz és ne adj neki semmiféleképpen sem cumisüveget!boldog babavárást kívánok neked
2011. szept. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!