28 hetes kismama vagyok. 104 cm a haskörfogatom. Azt mondta a védőnőm, hogy ez egy 38 hetesnek felel meg. Nem kezdtem súlyfelesleggel a terhességet, eddig csak 6 kg-ot híztam. Mekkorának kellene lennie ennyi idős terhesen?
Ez szerintem akkora baromság...
Én is 27 hetes vagyok és 104 cm a haskörfogatom. De honnan tudod, hogy hány kiló vagyok, hány kiló voltam terhesség előtt és hogy mennyit híztam?
Centiből nem lehet levonni következtetést.
Ez olyan, hogy 70 kg sok? Kinek? egy 150 centis csajnak igen, egy 190 centisnek nem, és egy szülés előtt álló nőnek sem sok!!
Szerintem ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel.
Én nagyon remélem hogy ennél még sokkal -sokkal nagyobb lesz a hasam!!!
szia! :) akkor rám mit mondana a védőnőd, mert nekem most 102 cm a haskörfogatom és 167 cm magas vagyok, eddig 8 kg a felszedett súlyom, de nekem is csak pocira ment leginkább :). lehet rám azt mondaná, hogy egy dromedár vagyok már :)))))). ne foglalkozz vele! nekem azt mondta a védőnőm, hogy rendben egyenletesen növök, ne aggódjak, amúgy kislányom lesz, és kezdek óriási pocakkal rendelkezni :). a 6 kg nem sok, szerintem ne rágd magad :). és most 25 hetes vagyok. :)
pusza
Én is 28 hetes babás vagyok és 101cm a haskörfogatom.Pedig csak 2kg híztam eddig.1 hónapja el sem hitték, hogy kisbabám lesz.
Ne aggodj!Minden ember más és minden terhesség is.pont akkora a pocid amekkorában a babád kényelmesen elfér.És ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!