Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhessegem 6. heteben...

A terhessegem 6. heteben jarok.37,5 a lazam es nagyon faj a torkom. Mit tegyek, hogy ne legyen baja a picinek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Torokfájásra homeopátiás Homeogen 9-et, a lázra hűtőfürdő, bár ez még nem láz,enyhe hőemelkedésnek mondható csak. Ha esetleg belázasodsz, Algopirin, vagy Panadol.
2009. ápr. 19. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A 37,5 még nem láz, de vigyázz, hogy 38 fölé ne menjen! Próbáld ki a borogatást! Ha kell, vegyél be egy gyógyszert, mert a tartósan magas láz ártalmasabb! Nekem az Algopyrint ajánlotta a doki, de van akinek meg a Panadolt. Én is meg voltam fázva, nekem is 37,5-ig ment fel, vettem egy hűs fürdőt és az nagyon szépen le is vitte. Aztán napokig max 37,1-ig merészkedett a hőm! Ezt próbáld ki és ha mégis felmegy, akkor gyógyszer. Ha pedig tartósan magas, akkor ügyelet!
2009. ápr. 19. 19:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a segitsegeiteket.
2009. ápr. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!