32-hetesen 10-szál cigi naponta? Hasonlo kismamák?
Én is az általad titulált primitív oldalra tartozom,mert meg mertem írni a véleményem.
Én is dohányoztam 14 évig és akár hihető,akár nem volt akkora akaraterőm h letegyem.Nem a Jóistenre várok,h majd hozzásegít a gyermekem egészséges fejlődéséhez,hanem amit tudok én is megteszek.
Azt pedig h orvos állítása szerint inkább gyújts rá,mint idegeskedj..háát..
Sok dokinál jártam,ilyet egyik szájából sem hallottam.
Ez pont h a gyenge akaratú és elméjű embereknek egyfajta védekezőpajzsként használó szlogenjül:)
Ebből is látszik,h mégiscsak primitívségről beszélhetünk.
ÉS MOST GYERÜNK, LEPONTOZÁSRA FEL!!!!!
:):):):):)
Én írtam neked a gyógyfüves cigit.Figyi,azt mondom,h ha már nem bírod letenni,akkor legalább ezt próbáld meg.
300ft-al drágább mint az átlag,de cserébe nincs benne nikotin.Azt nemtudom,h ginsenget szabad e a kismamáknak,rem nincs semmi szülés beindító hatása,az tuti h a nemi vágyat fokozza,ez tul képp jó.
Istenhez meg imádkozhatsz,jó sokat,mert ez a baba nikotin függő lesz már születése pillanatában:(
vannak hasonló kismamák,ne izgulj!!!!
rengeteg ismerősöm bagózott,persze rengeteg nem.
legyen ez a 10 szál a maximum.
Tudom,hogy legtöbben jót akarnak neked,azért beszélnek így,de nem szeretem az álszenteket,mert vannak ilyenek is,és mi nem tudhatjuk,neked mi a konkrét problémád,ami miatt rágyújtasz!
Nem mindenki mintaanyuka az elejétől,hiába állítja.
Sokan isznak,drogoznak,ami sokkal károsabb a gyerekre nézve!!!
Remélem tényleg imádkozol és tényleg egészséges picurid lesz!!!!Sok sikert hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!