32-hetesen 10-szál cigi naponta? Hasonlo kismamák?
19.22-es vagyok
Félreértés ne essék,nem akartalak megnyugtatni,azzal,h barátnőmnek semmi baja nem lett.Azért jó ha tudod,h ez vár a gyerekedre.
Fontos, hogy a dohányzás súlyosan károsítja az anya és a magzat egészségét is. A nikotin károsítja a méhet ellátó ereket, a szénmonoxid pedig a vér, így a baba oxigénellátását. Ha a mama dohányzik, az növeli a koraszülés esélyét, a gyermek súlyban és testhosszban fejletlenebb lesz. A szív és agyfejlődési rendellenességek kialakulásának esély is nő. Szülés után fokozottan fennáll a hirtelen csecsemőhalál lehetősége. Sok baba mutat komoly testi és szellemi elmaradást a vele egykorúaktól. Mindez azokat az anyákat is veszélyezteti, akik maguk nem dohányoznak, de sokat tartózkodnak cigarettafüstös környezetben. A cigarettafüst, a dohányzás semlegesítheti, csökkentheti bizonyos gyógyszerek, fájdalom csillapítok és tüdőgyógyszerek hatását.
És még egy kis elrettentés,ez a baba, a drogos anyja miatt ilyen.Lényegében a te gyerekednek is olyan elvonási tünetei lesznek,gondolj bele,kívánni fogja a nikotint és úgy fog szenvedni mint te ha megpróbáltál valaha is leszokni
A következő tényleg csak a vicc kedvéért.Bár ez nem vicc,de lényegében te is ezt csinálod
Szánalmas..hova érkezik szegény baba..?!
14évig cigiztem.Minden éjjel arról álmodok,h elszívok 1 szálat,úgy hiányzik.
De belehalnék a lelkiismeretem nem engedi!!!
Az a kis élet nem tud tiltakozni,nincs jogod a nevében cselekedni.
ááá!!!
32 hetes koráig felelőtlenűl cigizett,szerintetek majd most fogja abbahagyni:):)
Ugyan már!
Annyira dühítőek ezek a kérdések!
Valószínűleg tisztában van a tettének súlyával és ennek ellenére képes egy ilyen kérdést feltenni.
Tudod,kedves kérdező nagyon sok olyan nő van itt a fórumon,akik vágynak gyermekre,de sajnos az élet nem adta meg nekik ezt a csodát-vagy csak borzalmasan nehezen jön össze nekik.
Mit gondolsz,szegények elolvassák ezt és a hasonló BUTA és PRIMITÍV kérdéseket,mit élnek át??!
Mindent megadnának egy babáért,más meg felelőtlenűl szórakozik a kis életekkel.
Tudom,ez nem ide tartozik amit most írtam,bocsánatot is kérek a többi hsz-tól,de ezt nem tudtam szó nélkűl hagyni.
30hetes vagyok,azóta olvasgatok itt a fórumon és elképesztő mennyi ilyen és hasonló felelőtlen "anyajelőlt" felteszi ezt az ostoba kérdést.
Mindenesetre kívánok Neked és a születendő babádnak sok erőt és EGÉSZSÉGET!
Minden jót!
Ez tényleg csúnya dolog!!! :( Én is cigiztem hosszú évekig sajnos, de ahogy megtudtam hogy babát várok egyből letettem! És én is ha társasággal vagyunk annyira szívesen elszívnék egy szálat, vagy csak egy slukkot, de tudom hogy a kisbabánk miatt nem szabad és a lelkiismeretem sem vinne rá! szerencsére meg tudom állni simán, sőt már a cigi füst is büdös :(
Azért remélem mégis leteszed legalább erre a pár hónapra, meg persze szoptatás alatt, mert tudtommal még akkor sem szabad a tejci miatt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!