8 hónapos terhesen ti mennétek ballagásra? Mezőkövesdről Miskolcra autóval!
Nem vagyok járatos a magyarországi országos szintű közlekedésben, de ha zökkenőmentes lehet az út (pl IC vonat), akkor szerintem nyugodtan elmehetsz. Ha nagyon hepe-hupás az út, és esetleg jobban ideges lennél, mint szoktál, akkor kockázatos lehet.
De a doktorodtól kérd ki a véleményét, ő biztosan mindannyiunknál jobban tudja. ;)
ja mindenkeppen kerdezz ra a dokidtol!!!
bar en repulore ultem terhesen es nem am 1-2 oras utra hanem 9 ora hoszaig ultem repulon semmi bajunk nem lett talan annyit kemenyebb volt a hasam a kelletenel,de mindenkeppen kerdezz ra a dokidtol!!!!!
Azért valljuk be, hogy a terhesség nem kilenc hónap ágyban fekvést jelent... (Ha standard lefolyású.) Nagyszüleink, dédszüleink nem igazán "foglalkoztak" azzal, hogy nagy volt a pocak. Ha aratni kellett, arattak, ha vetni, vetettek. Mégis itt vagyunk, mégis "szaporodik" a bolygónk.
Tény, hogy nem kell kísérteni a sorsot, de Mezőkövesd-Miskolc egy 60 kilométeres út, amelyből legalább 55 km autópályán megy...
Mezőkövesd és Miskolc között egyáltalán nem nagy a távolság!Jók az útviszonyok is, és tényleg a legnagyobb rész pálya.
Ha minden rendben van a terhességeddel szerintem nyugodtan neki indulhattok, közbe iktatva 1-2 10 perces pihenőt, ahol megtornáztathatod magad!
Azért kérdezd meg a dokidat!
Kellemes utazást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!