Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezzel nem ártok a babámnak?

Ezzel nem ártok a babámnak?

Figyelt kérdés
Holnap készülünk a balatonra egy hétvégére pihenni,de 2 dolog miatt aggódom,az egyik,hogy 5 hetesen lehet-e hegyi túrázni,mert az utak eléggé meredekek amik felvisznek a nyaralónkhoz,meg egy nap többször is meg fogjuk járni,a másik aggodalmam,hogy szeretnénk tábortüzet rakni és nem ártok azzal,hogy a tűz füstjét belélegzem néha-néha?A balatonba amúgy nem megyek bele,nem kockáztatok :)
2011. aug. 31. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Így voltam én is, csak azt nem tudtam, hogy terhes vagyok. Kb. 5-8 hetes lehettem. Szilvásváradon másztunk fel az ősemberbarlanghoz. Semmi bajom nem lett. Se nekem se a babának. Szerintem mehetsz nyugodtan, nekem is javasolták a bort. A szalonna meg finom. :)

Gratulálok a babához!!!

23hkm

2011. szept. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!