Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. héten, genetika uh-n a...

12. héten, genetika uh-n a bpd 31mm volt, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációm április 29.-én volt, eszerint is idősebb lennék. Így amikor az én számításaim szerint 7 hetes voltam elmentem a dokihoz, Ő azt írta a kiskönyvbe hogy 5 hetes, gondolom az akkori méretei alapján,de most meg viszont nagyobbnak mutatkozik.

16 hetesen ugye afp, de ha idősebb a magzat, nem lesz pontos az eredmény, vagy igen??? Nagyon aggódom :(

2011. aug. 30. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az a terhességi kor számoló link- amit bemásoltak ide- nekem pontosan a 16hetet hozza ki, neked a 13hét 3napot nem tudom hogy számoja.

Nekem Május 25a teherbeesés valószínű napja, neked június 12????

Ki érti ezt?

2011. aug. 31. 21:00
 12/16 A kérdező kommentje:
A babaszoba kalkulátora szerint már 18 hetes vagyok, szóval egyre jobb..... de legyek csak 17, akkor is már lőttek az afp -nek, de mindegy elmegyek rá, aztán kiderül :(
2011. aug. 31. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:

16heteske vagyok

szerintem is 18hetes lehetsz, vagy a 18.hétben vagy, azaz betöltött 17.hét pár nap - kb két hét lehet közöttünk.

Az afp-s vérvétel nekem pont ma volt- ma vagyok 16hét 1napos, nekem mindhárom terhességemnél betöltött 16hét egy-két naposan volt a vérvétel- nekem védőnőm azt mondta ilyenkor adja a legpontosabb eredményt.

Jó egészséget neked, és jó babavárást!

2011. szept. 1. 20:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Neked is viszont kívánok minden jót :) !!!
2011. szept. 1. 21:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek még egyszer! Ma voltam 4d-n.A baba 18 hetes pont és kislány :)A vizsgálatok szerint minden rendben van, semmi rendellenest nem észleltek :))))
2011. szept. 2. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:

deszuper!!!!!!!!!!!!! :)

grat a kiscsajhoz!

2011. szept. 2. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!