12. héten, genetika uh-n a bpd 31mm volt, szerintetek ez normális?
Az utolsó menstruációm április 29.-én volt, eszerint is idősebb lennék. Így amikor az én számításaim szerint 7 hetes voltam elmentem a dokihoz, Ő azt írta a kiskönyvbe hogy 5 hetes, gondolom az akkori méretei alapján,de most meg viszont nagyobbnak mutatkozik.
16 hetesen ugye afp, de ha idősebb a magzat, nem lesz pontos az eredmény, vagy igen??? Nagyon aggódom :(
az a terhességi kor számoló link- amit bemásoltak ide- nekem pontosan a 16hetet hozza ki, neked a 13hét 3napot nem tudom hogy számoja.
Nekem Május 25a teherbeesés valószínű napja, neked június 12????
Ki érti ezt?
16heteske vagyok
szerintem is 18hetes lehetsz, vagy a 18.hétben vagy, azaz betöltött 17.hét pár nap - kb két hét lehet közöttünk.
Az afp-s vérvétel nekem pont ma volt- ma vagyok 16hét 1napos, nekem mindhárom terhességemnél betöltött 16hét egy-két naposan volt a vérvétel- nekem védőnőm azt mondta ilyenkor adja a legpontosabb eredményt.
Jó egészséget neked, és jó babavárást!
deszuper!!!!!!!!!!!!! :)
grat a kiscsajhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!