12. héten, genetika uh-n a bpd 31mm volt, szerintetek ez normális?
Az utolsó menstruációm április 29.-én volt, eszerint is idősebb lennék. Így amikor az én számításaim szerint 7 hetes voltam elmentem a dokihoz, Ő azt írta a kiskönyvbe hogy 5 hetes, gondolom az akkori méretei alapján,de most meg viszont nagyobbnak mutatkozik.
16 hetesen ugye afp, de ha idősebb a magzat, nem lesz pontos az eredmény, vagy igen??? Nagyon aggódom :(
Első és legfontosabb dolog, hogy NYUGODJ MEG!!!!
A babád mérete TÖKÉLETES, valóban több lehet 12 hetesnél, nem is kevéssel, kb 3 héttel! :) Ez alapján az uh alapján szerintem át is fogják majd neked írni a szülés várható i.p-ját feb. elejére. Az afp meg túl sokra nem való, a legtöbb országban már nem is csinálják. Ha most azt mondták neked, hogy az arányok jók és látszik az orrcsont, akkor minden oké, ne parázz! :)
Én 1 héttel vagyok elszámolva. Nekem is a 12. heti UH-on derült ki. És az AFP-m sem lesz így jó, de a dokim ragaszkodik a naptárhoz. Az AFP-vel ne foglalkozz, hülyeség az egész! Ha a 12. heti UH-n rendben volt minden, akkor nyugodj meg!! Nekem az előző babámmal rossz lett az AFP. Egy pillanatig sem idegeskedtem, a dokimat sem érdekelte. Genetikai UH-ra sem küldtek, mert minden mindig rendben volt. eleve az AFP-eredményét ki sem adták nekem, hanem nekem kellett elkérnem, akkor csak a számadatot mondták meg, meg azt, hogy nem kell vele foglalkozni!!
úgyhogy ezen egyáltalán ne aggódj! Az UH-ra halgass!
Hali! NEkem a BPD 17mm a tartomány (16-24)
Becsült hét 11hét5nap számítottnak megfelelő terhessségi kor 12hét0nap.jelenlegi vizsgálat alapján magzati rendellenesség nem látható..de nem mondták,hogy baj lenne.Neked mondtak vmit?Mi van a papírodon?
HA jól számoltam 13hetes 3 napos vagy most....
Nekem a doki mondta pont 16 hetesen kell menni mert nem lesz pontos eredmény na de ha 12.héten voltam 11hét 5 napos akkor később menjek vagy érted ugy vok mint te.AFp aztán 18. heti uh és a 3adatból tevődik össze egy....HA idősebbnek mérték lehet nem baj a 31mm...
Szerintem menj mutasd meg a dokidnak ha félsz bár nem szabad,mert akkor ez lesz folyton és ő is érzi sőt belefogsz gajdulni és a végén a rossz bekövetkezik...erre egy példa 2 vetélésem volt már a 2. nál folyton hogy nem lesz szívverése nem is lett 8hét missed ab. Ennél csak pozitivra folyton azt mondtam jó lesz a Down szűrés az aFp minden....És igy is lesz!!!Szóval nyugi és pozitivan...Olvastam itt hogy valakinek szintén nagy volt a mért érték azóta 22hónapos és egészséges. :D
Boldog babavárást... 13hetes 1napos
Utolsó vok olvastam valaki 15hétre becsül már de a én a netes terhességi naptárból számoltam ki hogy ma 13hét 3 napos vagy:
Terhességi naptár
Adja meg az utolsó menstruációs ciklusának első napját!
2011.04.29.
Menstruációs ciklusának hossza:
28
A teherbe esés legvalószínűbb napja: 2011. június 12.
Az első trimeszter vége (12 hét): 2011. augusztus 21.
A második trimeszter vége (27 hét):2011. december 4.
A szülés várható ideje (40 hét):2012. március 4.
A terhesség eddigi ideje:13 hét, 3 nap
Nem értem, hogy vagy most kb 12-13hetes terhes, mert nekem utolsó mensturáció május 11-én volt, és pontosan 16hetes vagyok ma. Holnap megyek az afp-s vérvételre.
12hét5naposan voltam a 12hetes UH-n, ahol crl 6.5cm volt, bpd pedig 2.2cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!