Miért érzek izomlázat a nemiszervemben?
Figyelt kérdés
Nem a csontom fáj, hanem a husos rész. Ez normális?
34. hétben vagyok.
2011. aug. 30. 19:41
1/5 anonim válasza:
A jóslók csinálnak fura érzeteket. Majd a terhesség végéhez haladva kezd jobban rákoncentrálódni a hasra.
2/5 anonim válasza:
Nyugalom nekem az utolsó 1 hónapban rendszeresen fájt, és nagyon nagyon... Semmi gond nem lett! :) Nagy már a babád!
3/5 anonim válasza:
Nekem bizsergett, mint amikor "elmacskásodik" az ember lába. Na az volt a furcsa érzés. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet ellene csinálni valamit? Alig bírok felkelni. Munkahelyen sem egyszerű így dolgozni.:(
2011. szept. 1. 23:33
5/5 anonim válasza:
Meddig akarsz még dolgozni?Lassan pihenned kéne!Én az elejétől (8hét) táppénzen vagyok,nem is bírtam volna még a boltig se menni a sok rosszul léttől.Most meg már a pocak és egyéb tüneteim miatt nem tudnék.
Szerintem nem lehet nagy probléma,amit érzel,próbálj meg terpeszben ülni,ha muszáj.(Remélem nem vagy szoknya mániás) :) Én már csak így tudok,és terpeszben sem sokáig.
Valószínűleg olyan ideget nyomhat a bébid,ami ilyen hatással van rád.
Boldog Babavárást!
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!