Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A problémám a következő:...

A problémám a következő: borzasztóan fáj a derekam, pont úgy mint mensi előtt. A hasam nem görcsöl, hanem iszonyúan fáj, mintha minden le akarna szakadni belül. Sokszor annyira, hogy még a lábaim is elzsibbadnak tőle. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A leleteim annak ellenére, hogy semmilyen vitamint nem tudok szedni (érzékeny vagyok bizonyos összetevőkre) tökéletesek, babuci sokat mocorog, ő szerencsére jól érzi magát. Létezik, hogy pusztán azért fáj ennyire, mert nyúlnak a szalagok? Nagyon lelkiismeretes dokim van, csak az a baj, hogy a legkisebb rosszullétnél rögtön be akar fektetni teljes kivizsgálásra. Ezt viszont én szeretném elkerülni. :) 25 hetes pocakos
2009. ápr. 18. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
hagyd h befektessen,ezt meg kell nézni.. én a 2.babámat várom de velem ilyen nem volt,de ha ne adj'isten lenne,én bizony ki akarnám deríttetni!!! ezzel nem jó játszani,nehogy koraszülés legyen,még nagyon pici a babád..
2009. ápr. 18. 19:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Múlt héten megvizsgált, megnyugtatott, hogy a méhszáj zárt, megtartott, szerencsére. Így kaptam egy hetet, hogy feküdjek itthon. Ha nem lesz jobb természetesen befekszem, mert a baba a legfontosabb! :) Csak gondoltam rákérdezek járt-e valaki így, mint én. Köszi a választ!
2009. ápr. 18. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem a múlt héten történt, hogy elkezdett fájni a derekam és a hasam alja (nem görcsölt, csak non-stop fájt). A dokim azonnal beerendelt a kórházba, mert elvileg ezek a tünetek a méhszáj nyílását jelzik.

Nálam szerencsére minden rendben volt még, vagyis a méhszájam nem nyílt ki, viszont kaptam gyógyszert és pihennem kell, hogy ne legyen koraszülés belőle.

Szerintem nézesd meg magad, nehogy baj legyen!

Boldog babavárást!

31 hetes ikres kismama

2009. ápr. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!