A problémám a következő: borzasztóan fáj a derekam, pont úgy mint mensi előtt. A hasam nem görcsöl, hanem iszonyúan fáj, mintha minden le akarna szakadni belül. Sokszor annyira, hogy még a lábaim is elzsibbadnak tőle. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A leleteim annak ellenére, hogy semmilyen vitamint nem tudok szedni (érzékeny vagyok bizonyos összetevőkre) tökéletesek, babuci sokat mocorog, ő szerencsére jól érzi magát. Létezik, hogy pusztán azért fáj ennyire, mert nyúlnak a szalagok? Nagyon lelkiismeretes dokim van, csak az a baj, hogy a legkisebb rosszullétnél rögtön be akar fektetni teljes kivizsgálásra. Ezt viszont én szeretném elkerülni. :) 25 hetes pocakos2009. ápr. 18. 19:15
1/3 anonim válasza:
hagyd h befektessen,ezt meg kell nézni.. én a 2.babámat várom de velem ilyen nem volt,de ha ne adj'isten lenne,én bizony ki akarnám deríttetni!!! ezzel nem jó játszani,nehogy koraszülés legyen,még nagyon pici a babád..
2/3 A kérdező kommentje:
Múlt héten megvizsgált, megnyugtatott, hogy a méhszáj zárt, megtartott, szerencsére. Így kaptam egy hetet, hogy feküdjek itthon. Ha nem lesz jobb természetesen befekszem, mert a baba a legfontosabb! :) Csak gondoltam rákérdezek járt-e valaki így, mint én. Köszi a választ!
2009. ápr. 18. 19:24
3/3 anonim válasza:
Velem a múlt héten történt, hogy elkezdett fájni a derekam és a hasam alja (nem görcsölt, csak non-stop fájt). A dokim azonnal beerendelt a kórházba, mert elvileg ezek a tünetek a méhszáj nyílását jelzik.
Nálam szerencsére minden rendben volt még, vagyis a méhszájam nem nyílt ki, viszont kaptam gyógyszert és pihennem kell, hogy ne legyen koraszülés belőle.
Szerintem nézesd meg magad, nehogy baj legyen!
Boldog babavárást!
31 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!