Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokba kerülne a szülés a...

Sokba kerülne a szülés a fogadott orvosomnál (150e), más is van így vele? Azt hozzáteszem, az egészségpénztár téríti.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 14:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ja, hát akkor ne csodálkozz! Persze, hogy elkér ilyen esetben amennyit csak bír, mert ő evidens, hogy ezzel nagyon jól jár (1 szülés díjából neki meg van 2) illetve neked mindegy, mert úgyis finanszírozza az EP. Azt meg nem tudom elképzelni, hogy ez bárhol ki legyen írva, ugyanis ez illegális...
2009. ápr. 18. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy Váchoz tartozol, ha a Péterfyben, vagy bármely más kórházban akarsz szülni, a kórház köteles fogadni. Nem a terhesgondozásra gondolok, hanem kimondottan a szülésre. A szülés ugyanis sürgősségi ellátásnak minősül és egyik kórház sem utasíthatja el a kismamát. (Persze ez arra vonatkozik, amikor már beindul a szülés.)

Ami a pénzt illeti, szerintem pofátlanul nagy összeget kér a dokid.

2009. ápr. 18. 20:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Viszont az orvos nem köteles őt elvállalni, mint fogadott beteget. Az más ha ő sürgősségi esetben odamegy és az ügyeletes levezeti a szülést. Úgy vannak vele, hogy minden bőrt lehúznak róla, mert nem ehhez a dokihoz járt gondozásra...emlékszem, hogy a kórházban mennyire másként kezelték azokat, akiknek nem volt választott doki. Pénz beszél sajnos...
2009. ápr. 18. 22:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is 100.000. lesz a szülés.Persze alkamlmanként adok neki 10.000.- mivel fogadott orvos, és csak magánrendelése van.
2009. ápr. 19. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!