Mik azok a dolgok, amiket szülés előtt meg tudok venni magamnak és a babának a gyógyszertárban egészségpénztár kártyára?
A babának:babaolaj,babafürdető,hintőpor,steril gézlap,70%os alkohol,popsitörlő,pelenka
Magadnak:betét(szülés utáni vérzésre)én Tena Lady-t vettem,vatta(mert vizit alatt nem lehet rajtad betét),géz(hogy a vatta ne ragadjon rád),esetleg mellszívó.
Asszem ezekre lesz először szükséged,és ezeket mind megkapod a gyógyszertába egészségkártyára.
Az előttem válaszolót még kiegészíteném pár dologgal, amit én is megvettem egészségkártyára:
-orrszívó, lázmérő, aventes tárolópohár, cumisüveg, cumi
-haskötő a szülés utánra
A védőnőm azt mondta, hogy olajat, hintőport, fürdetőt, popsikenőcsöt ne vegyek előre (csak a köldökápoláshoz az alkoholt) mert mindent amire szükség van felírja nőgyógyász vagy a gyermekorvos majd ha jövünk haza a kórházból! Akkor pedig a férjed is el tud szaladni érte a gyógyszertárba!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!