A rennie alkalmazása folyamatosan tényleg gondot okoz?
Hát legalább csökkentsd az adagot.
Más természetes módszert már mind kipróbáltál:
tej, kefír, joghurt (natúr) kanalazása, vagy kortyolgatása
gyömbér, ilyesmi
Nyilván ráírták valami miatt, hogy "folyamatos alkalmazása nem ajánlott".
Kérdezz meg egy orvost vagy gyógyszerészt.
Szerintem a táplálkozásoddal biztos lehet valamit javítani, ha minden savasítót kihagysz az étrendedből.
Vagy majszolj 20 percenként egy kekszet.
A gyógyszert csak alváshoz vedd be, napközben meg kibírod valahogy, nem?
Nem mindegy, hogy csak kellemetlen (amiből jócskán van és lesz is még a babavárás alatt), vagy gyomorgörcsöt is kapsz, ha nem szeded?
Nekem a napi adagom kb 3 db... nemrég olvastam,h bármilyen furcsán is hangzik,de a paradicsom is jó gyomorsavra... vicces,mert eddig nem mertem enni,a savassága miatt... imádom,főleg h szezonja van,ettem és nem vettem észre h feljebb nyomta vna a savamat... az h okoz e gondot a sok rennie nemtom,kérdezd meg a védőnőt v a dokit...
30hkm
Azért nem szabad túl sokáig szedni, mert pl. vesekövet okozhat. Ha tudod próbáld csökkenteni az adagot. Estére, lefekvés előtt mindenképp vegyél be 1-2 tablettát (lehet úgy is, hogy lefekvés előtt 1, majd ha felkelsz éjjel még 1 tabletta). Napközben pedig csak tényleg indokolt esetben. De a napi 5 tabletta még nem annyira sok, 11-et lehet bevenni belőle egy nap.
Arra viszont ajánlott figyelni, hogy fogyassz elég folyadékot + a tejtermékeknél figyelembe kell venni a kalciumot! Rennie mellé nem ajánlott még rengeteg tejterméket is fogyasztani. Egyébként lehet hosszútávon alkalmazni, csak minél kevesebbet.
Most megjelent az új Rennie Jégmenta (az íze nekem nem tetszik, olyan, mint a régi Halls cukorka - én nem szerettem), viszont érezhetően gyorsabban hat.
A paradicsom elég megosztó ilyen szempontból, van aki esküszik rá, más viszont tiltja. Nekem (és még pár ismerősömnek) személy szerint rémesen ég tőle a gyomrom, ezért személyes tapasztalat miatt sem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!