Tompa, mensi szerű hasfájásaim vannak. Lehet, hogy pár nap és szülök? 38+2 hetes vagyok
Figyelt kérdés
Olyan érzés mint mikor meg fog jönni, de egészen kibírható (egyelőre). A baba is nagyon feszíti magát. hajnalban ébredtem föl, hogy mennem kell pisilni, utána mikor visszafeküdtem éreztem a fájdogálást. Kicsit visszaaludtam, most reggel megint éreztem, majd elmúlt, most megint kezdődik. rendszeresnek ezek alapján még nem mondanám. Szerintetek hamarosan a baba lesz?2011. aug. 27. 10:19
1/8 anonim válasza:
Szia!
Ezek már a jósló fájások!
Ettől még kihúzhatod akár hetekig is, de ha szerencséd van, akkor ezek a mensi szerű görcsök elkezdik nyitni a méhszájad, és rövidebb lesz a szülés.
nekem másfél hétig voltak ilyen görcseim, és úgy kitágultam tőle, hogy 2 órás volt a szülésem. :-)
Első baba
2/8 anonim válasza:
Nekem reggel kezdődtek ezek a tompa fájások , estére felerősödtek hirtelen, mire észbekaptam már rohanni kellett a kórházba, 2 és fél óra alatt meglett a kisfiam (első baba).
3/8 anonim válasza:
Én is ilyeneket érzek éjszaka óta. Szinte óránként mentem wc-re, mert komolyan olyan érzésem volt, mint mikor megjön. De nem jött. A hasam is megy reggel óta. A menszi szerű fájdalmak hol elmúlnak, hol előjönnek. De én még nem akarok szülni, 32 hetes vagyok :( Az orvosom nem volt reggel elérhető, a védőnőm pedig annyit mondott, hogy feküdjek amennyit csak tudok, pihenjek. Mivel eddig minden rendben volt a terhességemmel, nem valószínű, hogy baj van, csak valami átalakul. Szerintetek?
4/8 anonim válasza:
Utolsó! Ha éjszaka óta folyamatosan csinálja, menj be az ügyeletre! nem lenne jó egy koraszülés!
5/8 anonim válasza:
Nem folyamatosan. Éjszaka felkeltem rá, utána reggel megint, nap közben pedig még kb. 2x fájt menszi-szerűen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ma ugyanez a helyzet, csak még rosszabb éjszakám volt.:( A hasamban folyamatos a tompa mensis görcs, nem tudom számolni hogy hány percenként, mert szünet nélkül érzem, a zuhany sem segített, ment a hasam is, a baba folyton feszíti magát, hát nem tudom mi lesz a vége, vagyis hoyg mikor lesz már itt az idő? fölösleges vaklármát nem akarok, szóval még nem indulunk a korházba. Meg még a nyákdugót sem láttam távozni, bár nem tudom hogy annak mennyivel előtte kell?
2011. aug. 28. 09:36
7/8 Akire77 válasza:
Huha akkor nem csak én vagyok igy.Nekem is elviselhető tompa fájdalmaim vannak,és ha belekezd akkor szinte egyfolytában érzem.38hetes km vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó akkor egy hajóban evezünk, majd írd meg mi lett veletek...Nekem valami legbelül azt súgja, hogy 1-2 nap és meglesz. megérzés..:) Kíváncsi leszek
2011. aug. 28. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!