A magnézium csak por formában van?
Magnézium nemcsak por formájában van, hanem tablettában is. Pl.:Béres MagneB6 mondjuk elég nagy a tabletta, de le lehet nyelni és abból elég napi egy a másik fajtából pedig többet kell szedni egy nap. 30- és 60db-os kiszerelésben van, nyílván a több olcsóbb, úgyis hosszútávon kell szedni.
Nem írtad hány hetes vagy?
Üdv:20 hetes kismami
26 hetes vagyok, és köszönöm mindenkinek a hozzászólást, rá fogok kérdezni a patikában és a dokinál:-)
A tabinak sokkal jobban örülnék.-)
Mivel a 4. babumat várom, van némi tapasztalatom, amivel talán segíthetek. Sokféle magnéziumot kipróbáltam már, mivel gyakran vannak izomgörcseim, arról nem is beszélve, hogy a magnézium nagyon jótékony hatással van a vérnyomásra, szívműködésre, méhgörcsökre... Szóval: szerintem a legjobb magnézium a DMben kapható, ez saját márkájú vitaminkészítmény, és 350 Mg-os, tehát kimondottan nagy adag. Nekem nagyon jó, kicsit mondjuk hajt, de ez talán nem is baj... Szerintem próbáld ki! (Ráadásul az ára is jó.)
Örömteli babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!