Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Só és füszerszegény diétán...

Só és füszerszegény diétán vagyok. Egyik napról a másikra nagyon bevezesedtem. Miket tudnék enni ami ehető só nélkül? 33 hkm

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a tojásrántottát úgy szeretem. Amúgy meg valami olyasmit egyél aminek intenzívebb az íze.
2011. aug. 25. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a 37-et töltöm holnap, semmilyen diétán nem vagyok. Szerintem nincs összefüggésben, én is az elmúlt 2-3 napban dagadtam be. Egyszerűen dögmeleg van :-( Kitartás.
2011. aug. 25. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
33 hetesen már ha ránézel a vízre akkor is vizesedsz, mert a hormonok okozzák, ill ha a pocak elnyomja a nyirokereket a lábadban. Sóra szükség van, minimálisat tehetsz a kajádba, csak túl sokat ne. Ha szereted a zellerkrémlevest, akkor az csodákat tesz. Amúgy sót pont fűszerekkel lehet kiváltani főzéskor. Pl pirmájra én nem teszek sót soha, mert sok majorannát teszek bele, és úgy nem kell só. Vagy pl fokhagymás husira sem feltétenül kell, ma csináltam pont csirkemellet, kevés olajba három gerd zúzott fokhagyma, és bele a kockára vágott csirkemell. Barackbefőtt levével felöntöttem, és mikor elfőtte a levét, a kockára vágott barackkal összekevertem. Alig tettem bele sót, mert így is elég pikáns. De pl ha sajtot szórsz a húsra akkor sem kell sózni, ha pirított szalonnával tálalod akkor sem kell külön. Zöldségeket sem szoktam sózni, szeretem annélkül.
2011. aug. 25. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem másfél hónapja tiltott el az orvosom a sótól és a bolti kész fűszerektől, mert nagyon magas volt a vérnyomásom, és gondolom óvni akart az ödémától is mivel túlsúlyos vagyok. Az elején nagyon nehéz volt, semmi nem ízlett amit csináltam, aztán idővel kikísérleteztem mi az ehető só nélkül. Például a krumpli, a tojás minden formában finom, akár sütve, akár főve. Főzhetsz tésztát, zöldséget bármilyen formában ehetsz joghurttal vagy kefírrel nyakon öntve, vagy ehetsz tejfölt, túrót is, ezekben nincs só, egyedül a sajtokat kerüld. Húsok közül pedig a csirkemell, csirkecomb, tengeri halak amik finomak só nélkül. Használj sok zöldfűszert pl bazsalikomot,majorannát, színes borsot, őrölt paprikát, a halra citromlét, sok fokhagymát. A levesek közül most csak a gyümilevesek jöhetnek szóba, de ebben a melegben ez nem is baj. Hirtelen ennyi jut eszembe.

Fel a fejjel, az első héten én is nagyon elkeseredtem, állandóan éhes voltam, de ez idővel elmúlt, feltaláltam magam. Nem kell ezt olyan vészesen felfogni, hidd el százszor jobban fogod érezni magad. A testsúlyodból veszítesz pár kilót ne ijedj meg, mert az csak víz. Nekem nagyon szépen rendbe jött a vérnyomásom és vizesedni meg egyáltalán nem is vizesedtem soha.

35h km

2011. aug. 25. 16:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. Csak ma volt a védőnő és eléggé megijesztett.
2011. aug. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!