Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vége felé járó kismamák hogy...

Vége felé járó kismamák hogy vagytok? Nem paráztok?

Figyelt kérdés
Én a szüléstől nem félek,pár napja valami mintha feszitené szét a medencémet,szurkálásokat érzek a hüvelyemben,néha a hasam is fájdogál.Lehet hamarabb jön a baba?Nem szoktatok azon aggódni hogy mi lesz ha beindul a szülés,nem lesz otthon a párotok,biztosan fel e vagytok készülve stb?Homeos bogyókat fogtok szedni?Párotokkal nem feszültebb a helyzet köztetek?Valahogy pár napja mindenen aggódom.35-hetes.
2009. ápr. 17. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én már tényleg a vége felé közeledek.Mert hétfőre vagyok kiírva.Nagyon izgulok.34.héttől nekem is szurkálódik,meg nagyon fáj már mindenem.De ezek csak a jósló fájások voltak.Sokszor azt hittem hamarabb meglesz a babám,de kihúztam a végéig.:)Féltem attól is,hogy mi lesz ha pont a párom dolgozik,és nincs itthon senki,de ha hétfőig nem indul meg,akkor befektetnek a kórházba.Ott már bármikor megszülhetek,persze ha addig kibírom.:)Nagyon boldog babavárást,és könnyű szülést neked!
2009. ápr. 17. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
NEM parázok.
2009. ápr. 17. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sem parázok, keddre vagyok kiírva...szeretnék már túl lenni rajta.
2009. ápr. 17. 10:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Tágulsz azért fáj lent minden,de ez nem jelent semmit,nekem kb a 30. héttől fájdogál.

Nem idegesítem magam fölöslegesen.Ha jönnek a fájások,még sok idő van mire a baba is kibújik,bőven lesz idő valakit előrángatni hogy ne legyek egyedül:) Magától a szüléstől sem tartok,első bébi,nem tudom mi vár rám-mitől féljek,szóval nem félek.

37+1 vagyok, már nem bánnám ha kifelé készülődne,lassan nem férünk el:) ettől vagyok kicsit feszültebb,nehéz kivárni a végét...

Ne aggódj te sem (ettől feszültebb a légkör otthon,ha te sárkányos vagy ő sem tud kiscica lenni),minden jól fog menni ha eljön az ideje!

2009. ápr. 17. 11:13
 5/12 anonim válasza:
27-re vagyok kiirvam, de érzékenyek vagyunk az időváltozásra és hát persze tegnap jóidő most meg dul a vihar. Utra készen vagyok, de még nem parázok.
2009. ápr. 17. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
szia, hát én most nagyon félek. Eddig semmi ilyen nem volt de tegnap óta,mintha rámtört volna hirtelen a félelem az aggódás,és még a rosszkedv is. 37hetes vagyok,szóval lehet már a vége felé közeledve vannak ezek az érzések. Eddig haránt fekvésű volt a baba de mostanra megfordult. A málanlevél teát kezdtem el inni.
2009. ápr. 17. 12:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem félek egy kicsitsem már inkáb tul lenék az egészen az lene a legjobb mert már vanak joslo fájások is meg semit nemjo csinálni én most vagyok 38-hetes általába már ilyen korba szülnek sajnos én még nem ,nem akkar kijöni pedig jolene már nagyon köszi a kérdésed.
2009. ápr. 17. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát a páromal sokal feszülteb a kapcsolatunk szerintem én szülés elöti depibe vagyok mindig van valami hogy tudjak vele vitatkozni pedig semi olyat nem tesz sajnos nem lesz ithon jelenleg is dolgozok most még jo mert délelötös de a jövö héten éjszakás lesz inkáb etöl félek mert csak jobb ha van itthon valaki velem sajnos szabit nem kérhet mert kidob ják ezvan sajnos.
2009. ápr. 17. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Én egy picit azért elkezdtem aggódni, de nyugtatgatom magam. Ma kezdett elmenni a nyákdugó, de semmi jósló fájás. A páromnak is mondtam már, megöleltük egymást és várjuk a törpit. Hétvégén legalább nincs dugó, könnyen bejutunk a korházba :) Habár személy szerint én jobban örülnék ha még keddig kihúznánk, utána már jöhet aminek jönnie kell :) 39 hetes kismami
2009. ápr. 17. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már attól parázok, hogy nem parázok!:-) De tényleg!!! Viszont nagyon várom már a napját, mondhatni inkább türelmetlen vagyok, mint feszült.

2009. ápr. 17. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!