Kínosan rendmániás vagyok. Mi lesz velem, ha megszületik a babám?
Bármikor megszülethet és én csak pakolok, takarítok, mosok, mosogatok állandóan addig is. Sajnálom, ilyen voltam, ilyen vagyok...de hogy tudok ilyen maradni?
Valahogy lejjebb kellene adnom ezzel a dologgal, de hogyan? A gyerekem rovására nem hagyhatom!
Van közületek olyan, aki hasonló típusú? Hogyan oldotta meg?
Szerintem lejjebb fogod a mércét tenni magadtól. :) Az elején még lehet, hogy nagyon fáradt leszel, azért nem fogod tudni csinálni, aztán a babáddal kell foglalkoznod többet. Persze ha szerencsés vagy és a lurkód nagyokat fog aludni, akkor mellette is meg tudod majd csinálni a házimunkát, az enyém mellett eleinte 1 percem sem volt, ha aludt én is pihentem. A másik dolog pedig, hogy nem fogsz bírni állandóan pörögni, mert előbb-utóbb kimerülsz! Az első 6 hétben mindenki mondja, hogy pihenni kell, mert ha nem fekszed ki a szülést, az sokkal később bosszulja meg magát. Velem itt volt anyukám 4 hétig, de nem nagyon hagytam, hogy ő csinálja a dolgokat, én akartam. Aztán volt, hogy 10 perc vasalás után azt mondtam folytassa, mert mindjárt összeesek. Majd meglátod, hogy alakítja át a gyermeked a napirendedet és akkor ráérsz majd kialakítani a saját időbeosztásod!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!