Szolizni szabad?
Erről most olvastam egy orvosi szaklapban. Az első trimeszterben mindenképp kerülni kell a szoláriumot és a túlzott napozást a túlmelegedés veszélye miatt. Az embrió elhalhat.
A következőkben is csak azoknak ajánlották az újság szerint az orvosok, akik edzettek ezen a téren, kreolosabb a bőrük és nem most kezdik a szolizást.
Az embrio nem halhat el túlmelegedés következtében, merta belső szervek nem melegszenek túla szolitól- jól is néznénk ki...
Hagyatkozzatok a józan eszetekre légyszi, mielőtt vakon elhiszitek az akármilyen cikkeket...
A szoli megváltoztatja a vérképet (...) és ez így közvetve nem tesz jót a babának. Pontosabban az UV sugárzás. Kismamáknak árnyékban a helyük.
Szolizni hetente egyszer szabad, napozni viszont tilos! Nem hazudok, 5 orvost kérdeztem meg erről tavaly, amikor terhes voltam. Az utolsó trimeszterben nem ajánlották csak, mert a baba, magzatvíz stb már nagyon közel van a hasfalhoz.
Inkább arra figyelj, hogy nehogy foltosodjon tőle a bőröd. A hormonok tudnak ilyenkor viscceskedni :S
Hú te mekkora egy hülye álalt vagy kedves kérdező!
A szoli emberi szervezetre káros sugarakat bocsájt ki, rákkeltő hatású, és ez nem csak olyan riogatás, egy gejgelmüller számlálóval bizonyítható. ha te még egy gyerekkel a hasadban is be akarsz feküdni ebbe a kamrába ami szarráteszi a bőröd és a gyereked már amgzat korában sugárzás éri akkor tessék, gratulálok egy szép barna terhes kismama vagy akit nem érdekel hogy milyen káros sugarak érik a saját testét és a gyermekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!