Terhesség alatt szabad szolizni mértékkel?
Szia!
Nálam valószínű vetélést okozott,igaz nem tudtam hogy baba van a pocimban az elején.Nem bizonyított egyik oldal sem,de én inkább erre a pár hónapra kihagynám.Természetesen ezt Neked kell eldönteni :))
En nem szoliznek a te helyedben. En meg a napozast is hanyagoltam a tengerparton. Az orvos tanacsara meg a pocimat is letakartam torolkozovel, es ugy voltam az arnyekban. A szolizas meg veszelyesebb a napnal is.
Allitolag a feny es a sugarzas nem tesz jot a babanak. Inkabb legyel feher par honapig!
Szia,
az én védönöm azt mondta,hogy lehet,miért ne- hacsak nincs vmi orvosi tiltásod!- ?Söt,a dokim egyenesen azt mondta,szaunázni is lehet,de jobb a bio-szauna.
A védönö annyit mondott még,hogy ahogy nö a Baba,érzékeli a fényt és ezért tanácsos letakarni a pocid addig vmivel.
Na meg persze azért ne fél óráig legyél bent. :)
Èn járok,heti egyszer,jobban érzem magam a fény miatt :)
üdv, 28 hetes kismama :)
JAjj mégegy szörnyeteg!
Figyelj az a kismama aki annyira barna akar lenni, hogy az se érdekli hogy a gyermekét már magzatként rákkeltő káros sugarak érik, az inkább festőhengerrel fesse be magát, de mégjobb ha lefagyasztatja magát olyan dőkre ahol tudják gyógyítani ezt a súlyos agybajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!