Az hiszem a 35kg-mal átvettem az első helyet. :-)Bár nem mind a terhesség alatt jött fel, akkor csak kb. 25kg. A 10 kg pár hónappal előtte, amikor leszoktam a cigiről és őrült nassolásba kezdtem. :-(
2009. ápr. 16. 15:02
2/11 anonim válasza:
szintén 20, 39. hétben vagyok. Engem sem zavar, max az öltözködés húzódik el egy kicsit, vizesedek is mindenhol, nem csak boka úgyh sztem ez nem csak háj. De már egyszer leadtam ennyit 18 évesen, most is menni fog.
2009. ápr. 16. 15:03
3/11 A kérdező kommentje:
Én 38 hetes vagyok és szintén vizes.
Én is fogytam már egyszer egy nagyobb "adagot", én sem aggódok. Magas vagyok, annyira nem is vészes, de mégiscsak 20 kg! De jó tudnom, hogy nem vagyok egyedüli falánk kismama. :) Üdv nektek! :)
2009. ápr. 16. 15:06
4/11 anonim válasza:
23 hetes vagyok eddig 7kg-t híztam, 55-ről indúltunk, nem is tudom miért mondják, hogy a megengedett 10-15 kg, szerintem szülésig még rám is feljön vagy 10kg, nem írtad hány hetes vagy de ha a vércukrod rendben van és a közérzeted is jó akkor nincs gond, nekem a nagynéném annó 26kg szedett fel de semmi gond nem volt belőle,
Boldog babavárást,
23 hetes kismama:)
2009. ápr. 16. 15:07
5/11 anonim válasza:
Én 18 kg-ot szedem fel 66-ról indultam sok volt a vizem is és aztán szulésnél lement 6 kg utánna meg igaz pár év kellett hozzá ugynais én nem keztem el mindjárt fogyózni és mindenáron lefogyni de lefogytam 59 kg-ra. Jelenleg 63 kg vagyok és rajta a babaprojekten de én bizony ezúttal is ami jólesik és egészséges mindent megennék nem csinálnák belole gondot.
2009. ápr. 16. 15:12
6/11 anonim válasza:
Elsővel 23 kg,másodikkal 11 kg!2.-nál nem ettem fehér kenyeret!Szerintem ez a megoldás!
2009. ápr. 16. 15:24
7/11 anonim válasza:
Én 22 kg-t híztam, vizesedtem vadul, a cipőmet mindig másnak kellett bekötni (még jó hogy nyár volt,mezítláb mentem mindenhova) Amikor először mérlegre álltam szülés után még mindig 20 kg volt a +. Aztán egy év alatt szépen lement szinte mind. Nem fogyóztam, csak sokat sétáltunk meg ilyenek, mikor meg elindult a baba lehetett rohanni utánna :-)))
2009. ápr. 16. 15:50
8/11 anonim válasza:
Én 27 kg-ot szedtem fel, nagyon vizes voltam. 65 kg voltam terhesség előtt, 92 kg-mal mentem szülni, és szülés után 2 héttel már 74 kg voltam. Most 1 hónapja, hogy szültem, már minden víz lement rólam, és most vagyok 72.
2009. ápr. 16. 16:16
9/11 anonim válasza:
2005 -ben mikor első picurt vártam 38 hetesen szültem és 26 kg volt rajtam. 1 év mulva ismét a kezdő súlyomnál voltam. 50kg. Most 36 hetes vagyok és kifejezetten figyeltem hogy ne járjak úgy mint anno. NEM SIKERÜLT! 75kg vagyok,kizártnak tartom hogy 2 hét alatt 1 kg-ot hízzak:D Azt viszont tudom hogy letudom adni...tehát nem aggaszt. Vizesedéssel ugy vagyok hogy ha hajtok akkor előjön de azért pihenek sokat így kutya bajom:D Eddig a bőröm is jól bírta...
Boldog babavárást mindenkinek és könnyű szülést:D
2009. ápr. 16. 16:28
10/11 anonim válasza:
Szia!
Én 32 hetes vagyok és eddig 17 kg-ot híztam. (63 kg-ról indultam.) Nagyon vizesedek. A 2. trimeszterben heti 1-1,2 kg jött fel, de akkor még nem volt ödémám. Kaptam is a fejemre, hogy ejnye-bejnye ne egyek annyit...
Aztán egyik napról a másikra úgy keltem fel reggel, hogy olyan volt az egész lábam, mint egy elefántnak.
Akkor kezdtem el szedni homeopátiás bogyókat, azóta csökkent valamelyest az ödémám és "csak" heti 0,4-0,6 kg jön fel.
De a 20 kg pluszt simán megütöm a terhességem végére!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!