Globus Majonézt lehet enni? Ugye abban csak tojáspor van? Az van ráírva hogy tojássárgája.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 14:05
1/7 anonim válasza:
gondolom terhes vagy, persze h lehet enni!!azért ennyire nem kell komolyan venni h mit eszünk meg mit nem sztem
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, igen, 12 hetes vagyok. Csak azt olvastam hogy nyers tojást nem lehet enni, és ezért nem tudtam hogy abban mi van. Köszönöm, akkor enni fogok belőle. Salira akarom tenni.
2009. ápr. 16. 14:16
3/7 anonim válasza:
Én ettem sokszor majonézt , semmi probléma nem volt belőle.
4/7 anonim válasza:
Egy hete én is nagyon rákattantam a majonézre amire lehet ráteszem (rakottkrumpli, bumdáskenyér, szendvics), szóval szinte mindent majonézzal eszem, a férjem már szinte rosszul van tőlle és nem érti, hogy lehet mindent azzal enni, de hát jól esik. A lényeg, hogy nyers tojást nem lehet enni és házilag készített majonézt mert abban van nyers tojás, a bolti tubusos majonéztől nem lesz baj,
Boldog babavárást,
23 hetes kismama:)
5/7 anonim válasza:
Húú nekem a kedvencem:))) rengeteget megeszek belőle pedig nem épp diétás szerintem eheted nyugodtan, nem látott az friss tojást:)
28 hetes
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nyamm-nyammm
2009. ápr. 16. 16:36
7/7 anonim válasza:
Én kifejezetten kívánom a majonézt. :) A doki szerint mehet, csak azt a tartárt nem ajánlatos enni, amelyik ugye nyers tojásból készül. De a globus majonéz nem ez a kategória. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!