Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoktatok fagyit enni? Baj ha...

Szoktatok fagyit enni? Baj ha néha eszem (tojássárgája miatt kérdem)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan ehetsz fagyit nem lesz tőle semmi bajod.
2010. aug. 20. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Manapság már nem használnak tojást a fagylaltokba. Mindent porokból készítenek.

Hihetsz nekem, cukrász vagyok

2010. aug. 20. 16:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Ebben volt tojás (Haagen Dazs). Ráadásul mikor hazahoztuk, enyhén felolvadt, és úgy tettem be a fagyasztóba. És utána ettem belőle. Rosszat csináltam?
2010. aug. 20. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem addig nem lesz gond ameddig nem megy a hasad, vagy nem érzed furán magad.

De szerintem nyugodj meg. mikor etted?

2010. aug. 20. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi bajod nem lesz! :)
2010. aug. 20. 16:40
 6/8 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása előtt pár perccel. Azóta egyszer nagyon húzódott a hasam, de mondjuk van hajlamom hipochondriára.
2010. aug. 20. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Szoktam fagyit enni, amit árulnak abba nem tesznek tojást, ha tesznek csak tojás port minden ilyesmiben. cukrászoknak tilos nyáron nyerstojásos terméket árulni.

Ha te ezt a márkás fagyit etted abba sem normál tojást tesznek vagy felfözik a fagyit elötte.

Tojást szabad enni csak nyer tojást nem.

Vagy is ha egy ételben fött tojás vagy felfözött tojásos krém van az nem baj.

Elhiheted hogy ez az iszonyat drága fagyigyártó cég nem kockásztat egy pillanatig sem hogy nyers tojást tegyen a fagyijába. egy szalomnella fertözés után az egész cég bezárhatna. a világ egyik legjobb minöségü fagyija.

2010. aug. 20. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen szoktam. Majonézt is (boltit). Sőt ettem már tükörtojást is aminek lágy volt a közepe mert imádom és megbízható helyről volt a tojás (nem tesco-s...). Semmi bajom. A szalmonella fertőzés miatt mondják, hogy ne együnk nyers dolgokat. Én mást nem is eszem nyersen, csak tükörtojást nagyritkán, de akkor folyósan.

Minden jót!

11 hónapos baba és 13 hetes pocaklakó anyukája

2010. aug. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!