Öntött karfiolt csinálok, abból lehet adni 10,5 hós babámnak? (karfiol, tejfől, tojássárgája, sajt, kicsi só, szerecsendió) Nem lesz neki túl sok a fehérje?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 11:35
2/3 anonim válasza:
Adhatsz, keveset, és inkább a karfiolt túrd ki belőle amennyire lehet, és azbból egyen főleg.
Amúgy ez istenien hangzik,lehet,hogy én is kipróbálom. Sosem ettem még ilyet. Párolt karfiolt leöntöd és beteszed sütőbe?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen,puhára párolom,bele teszem jénaiba és leöntöm tojásos,tejfölös,saját izlés szerint fűszeres öntet szerüvel,reszelek a tetejére sajtot,most én a sajt alá raktam kis darabokra vágott császár szalonnát,végül a manónak külön raktam és csak sárgájával,kevés sajttal 2 evőkanál tejföllel kicsi sóval szerecsendióval.
2010. jún. 30. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!