Nem tudom elfogadni. Annyira vártam a mai napot, s lám kiderült kisfiam lesz. De én pici lányt szerettem volna. Mit fogok kezdeni egy fiúval?
ha az első babádat várod! akkor köszönd meg az istennek hogy lessz és hogy egészséges legyen! ne a neme legyen a fontos! egyébként elsőra a fiuk a szülőknek a büszkeségeik! (tapasztalat)[családtagoktól]
nekünk is ma közölték hogy fütyije van odabent:)
Üdv..20+3 hetes kismama!
Ez egy elég bonyolult dolog.A legfontosabb mégis azt hiszem maga a csoda , hogy anya lehetsz, sokan az életüket odaadnák , ha nekik sikerülne.
Aztán van az un. megérzés , hogy fiam , avagy lányom van odabenn???, de azt hiszem ez inkább a tudatalatti vágyból fakad, vagyis , hogy milyen nemű gyereket szeretnénk.
Aztán nem utolsósorban a saját gyerekkorunkból hozott jó vagy rossz viszony a szülők valamelyikével
AZ EGÉSZSÉG MINDENNÉL FONTOSSABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZT NE FELEDD!!!!!
ÉN IS NAGYON SZERETTEM VOLNA HA LÁNYOM LETT VOLNA,DE FIAM LESZ,MÁSODSZORRA IS!!!!!
ÉN BOLDOG VAGYOK,HOGY EGÉSZSÉGES FIAM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!