Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom elfogadni. Annyira...

Nem tudom elfogadni. Annyira vártam a mai napot, s lám kiderült kisfiam lesz. De én pici lányt szerettem volna. Mit fogok kezdeni egy fiúval?

Figyelt kérdés
Gondoljon mindenki szívtelennek,de a vágyam volt,s nem vált valóra!
2009. ápr. 15. 20:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon szépen köszönöm a gyors,sok választ!Azt hiszem sokat segített!!!!Az idő könnyebbé teszi...Ármin babát biztos szeretni fogom,s majd együtt nevetünk hogy lányt akartam!köszönöm még egyszer.

28 hetes

2009. ápr. 15. 21:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mikor terhes egy nô, a legfontosabb az hogy a baba egészséges legyen.

A kis fiadat pedig imadni fogod, egyet ertek a tôbbiekkel

2009. ápr. 15. 21:57
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mikor terhes egy nô, a legfontosabb az hogy a baba egészséges legyen.

A kis fiadat pedig imadni fogod, egyet ertek a tôbbiekkel

2009. ápr. 15. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mit is kezdhetsz majd egy fiúval? Megőszülsz mellette, kiakadsz tőle, állandóan fogadó órákra járhatsz az OFhoz, mert megint beverte/töret....

(ugyan ezt lány is tudja:))

Nekem egészséges manó volt a vágyam, eddig oks:) Onnantól kezdve mindegy, hogy 17évesen azzal jön haza, "terhes vagyok" vagy "terhes a csajom"- én így kérdeztem meg a Kispapám, hogy mit szeretne, melyik a jobb.

Örülj neki, nevelj belőle egy kis embert, és élvezd ki, hogy anya vagy. Igazából részlet kérdés, hogy a maszatos puszit kitől kapod, hogy kiért aggódsz, mind a két nemnek vannak pro/kontra dolgai:) És különben is, lehet még kiscsajod is, majd tesónak:)

2009. ápr. 15. 22:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kislányt szerettem volna én is, bele is éltem magam, de az orvos nem nagyon látta. Aztán a 30. héten kiderult, hogy fiu...Picit letortem én is, de hisz ez semmi rosszat nem jelent. Ezt nem befolyásolhatjuk, és semmivel sem ad kevesebb oromet és boldogságot egy kisfiu, mint egy kislány:) 13 honapos most a fiam, el sem tudnám képzelni nélkule az életunket:) Normális, hoyg érzel pici csalodottságot, de hidd el, nagyon fogod szeretni és o is téged. Es ha átolel, rádmosolyog, nem fogsz arra gondolni, hogy miért nem kislány.:)
2009. ápr. 15. 22:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam van. Az a szerelem ahogy rám tud nézni..., egy lánnyal nem lehetne ilyen "romantikus" :) Apa meg csak féltékenykedik. Én iszonyatosan "szerelmes" vagyok a 8hós fiamba, egy lány azért más lenne. Hidd el örülni fogsz még ennek. És ez a terhes vagyok vagy terhes a csajom, hát ez nagyon tetszett!!!
2009. ápr. 15. 23:14
 17/25 anonim ***** válasza:
NE AGGÓDJ.ÉN PONT FORDÍTVA VOLTAM VELE.ÉS LÁM,MÁR 2 ÉVES A KISLÁNYOM ÉS ELVÁLASZTHATATLANOK VAGYUNK.MEG FOGOD SZERETNI AMINT MEGLÁTOD A KIS MINI-MANÓDAT
2009. ápr. 16. 05:41
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
Szia!Mi a párommal lánypártiak vagyunk.Sikerült is összehozni a lányzót.Mára már 4 éves.Úgy döntöttünk szeretnénk neki kistesót.Persze rögtön lányra gondoltunk.Egyedül a lányunk vágyott fiúra,és lám!Megkapta a vágyát.Nem bánkódok miatta.Mi már megkaptuk a szívünk vágya lányát és most Ő kapja meg a szíve vágya fiút!Csak abban bízok,hogy egészséges lesz!De hogy mit kezdek majd fiúval még én sem tudom :-)))Hogy fogom megtörölgetni?stb!!Spontán fog jönni minden.De már nagyon várjuk!Minden jót nektek!
2009. ápr. 16. 07:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Én megértelek, a legtöbb nő vágyik arra, hogy édes copfos kislánya legyen. Én is vágytam rá. Aztán fiam született. Imádom, az életem odaadnám érte, elmondhatatlanul szeretem, de ennek ellenére irigykedve nézem a lányos anyákat. A fiamat viszont oda nem adnám 100000 kislányért sem. Most megint babát várunk és csak remélni tudom, hogy kislány lesz. Bár már most tréningezem az agyam, hogy fiú is lehet. :) Akkor majd büszkén mondhatom, hogy "a fiaim" és 3 pasi kényeztet majd itthon! ;)
2009. ápr. 16. 09:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy a köv. kislány lesz és milyen jó lesz neki, hogy van egy bátyja! ;) Előző voltam!
2009. ápr. 16. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!