Nem tudom elfogadni. Annyira vártam a mai napot, s lám kiderült kisfiam lesz. De én pici lányt szerettem volna. Mit fogok kezdeni egy fiúval?
nagyon nagyon szépen köszönöm a gyors,sok választ!Azt hiszem sokat segített!!!!Az idő könnyebbé teszi...Ármin babát biztos szeretni fogom,s majd együtt nevetünk hogy lányt akartam!köszönöm még egyszer.
28 hetes
Mikor terhes egy nô, a legfontosabb az hogy a baba egészséges legyen.
A kis fiadat pedig imadni fogod, egyet ertek a tôbbiekkel
Szia
Mikor terhes egy nô, a legfontosabb az hogy a baba egészséges legyen.
A kis fiadat pedig imadni fogod, egyet ertek a tôbbiekkel
Szia,
Mit is kezdhetsz majd egy fiúval? Megőszülsz mellette, kiakadsz tőle, állandóan fogadó órákra járhatsz az OFhoz, mert megint beverte/töret....
(ugyan ezt lány is tudja:))
Nekem egészséges manó volt a vágyam, eddig oks:) Onnantól kezdve mindegy, hogy 17évesen azzal jön haza, "terhes vagyok" vagy "terhes a csajom"- én így kérdeztem meg a Kispapám, hogy mit szeretne, melyik a jobb.
Örülj neki, nevelj belőle egy kis embert, és élvezd ki, hogy anya vagy. Igazából részlet kérdés, hogy a maszatos puszit kitől kapod, hogy kiért aggódsz, mind a két nemnek vannak pro/kontra dolgai:) És különben is, lehet még kiscsajod is, majd tesónak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!