Nem tudom elfogadni. Annyira vártam a mai napot, s lám kiderült kisfiam lesz. De én pici lányt szerettem volna. Mit fogok kezdeni egy fiúval?
Ne szomorkodj, tudod te is, hogy csak 50%esélyed volt rá. Vígasztald magad azzal, hogy a fiadnak te leszel a legfontosabb nő az életében. Persze megértelek én is kislányt szeretnék, meg a párom is, de már most azt mondogatjuk, hogy nem baj ha fiú lesz, hiszen akkor majd ők ketten eljátszanak amíg én egy kis magányra vágyok.
Talán másodjára sikerül!
Én világ életemben lányra vágytam. Soha el se képzeltem, hogy fiam legyen.
2 lányt adott a Jóisten! Imádom őket, de harmadiknak fiút szeretnék. Érdekes, nem?
Nem vagy szívtelen,csak csalódott. Én kisfiút szerettem volna,de nagyon, és kislányt kaptam. Már megbarátkoztam a gondolattal és imádom a kislányom. Reménykedem,h a következő kisfiú lesz. :)
Pár hét és el is felejted a rossz gondolatokat és ne add fel,remélem a következőre sikerrel jártok.
Problémamentes babavárást kívánok
32hetes
Én fiút szerettem volna, kislány lett! Már nem adnám senkiért és semmiért, de akkor mélyen érintett engem is!
Egyre jobban megbarátkozol majd a gondolattal, és hidd el, nagyon fogod várni és szeretni!
Amikor majd első alkalommal a szemedbe néz, nem fogod bánni egy pillanatig sem, h nem az lett, amit szerettél volna!
Hisz' olyan csodálatosak, tökéletesek! Imádni fogod! :)
Ne legyél szomorú,fiús anyának lenni nagyon vagány dolog!:)
Én is Noémit hittem,míg ki nem derült,hogy Andris!:)
Kicsit búslakodtam,de most úgy gondolom másodiknak is fiút szeretnék,annyira szuper,hogy fiam van!:)
Örülj annak,hogy lesz egy gyönyörű,egészséges kicsi fiad,akinek Te leszel a mindene.
Hidd el semmi más nem számít!
Örülj annak,hogy Te Anya lehetsz majd,tök mindegy hogy fiú vagy lány,a Te gyermeked.Pont a férjem mondta nemrég,mindegy milyen nemű,ugyanúgy oda kell figyelni rá mindíg.Nekünk is kisfiúnk lesz,de én éreztem is,és igazából fiú néven nem is gondolkodtam,de a lánynevekből kettő is lenne.
Tényleg örülj neki,hogy anyuka leszel,mert van akinek nem adatik meg soha.
Boldog babavárást!!!Ezt válaszoltam egy korábbi hasonló kérdésre,és így is gondolom most is.
15+6heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!